PUNA PODRŠKA ZA MISTERA: Stanković je SAVRŠEN trener za Sampdoriju!

Autor:

Sport

24.02.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak je klupu Sampdorije preuzeo u oktobru prošle godine i vodio je na ukupno 17 utakmica u svim takmičenjima uz skor od tri pobede (dve u Kupu Italije), tri remija i 11 poraza.

PUNA PODRŠKA ZA MISTERA: Stanković je SAVRŠEN trener za Sampdoriju!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Sampdorije Dejan Stanković

Gazda Sampdorije Marko Lana, zadovoljan je velikim trudom i radom koji Dejan Stanković pokazuje na klupi njegovog tima, pa je izvesno da će ostati na svom mestu bez obzira na to u kom rangu takmičenja se nalazio njegov klub.

Republika

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Klub sa Luiđi Ferarisa ima samo dve pobede nakon 23 odigrana kola, a jednu od tih pobeda ostvarila je pod Stankovićevim vođstvom.

- Za mene je Stanković savršen trener za Sampdoriju. Ako mu damo pravu podršku, možemo da otvorimo novi ciklus sa njim - rekao je Lana.

Stanković je klupu Sampdorije preuzeo u oktobru prošle godine i vodio je na ukupno 17 utakmica u svim takmičenjima uz skor od tri pobede (dve u Kupu Italije), tri remija i 11 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading