ČUKARIČKI PUNOM PAROM NA KOLUBARU: Meč sa Zvezdom nas je puno koštao

Autor:

Sport

24.02.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuki su veoma potrebna tri boda kako bi ušli u trku za treće mesto na tabeli.

ČUKARIČKI PUNOM PAROM NA KOLUBARU: Meč sa Zvezdom nas je puno koštao

Foto: Starsport

FK Čukarički večeras od 18.00 časova dočekuje Kolubaru u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

Tim povodom, javnosti se obratio desni bek Čukaričkog, Viktor Rogan.

- Očekujemo pobedu i tri boda, uz maksimalan respekt ekipi iz Lazarevca. Na nama je da u meč uđemo kako treba i da pokušamo da dobijemo utakmicu bez stresa. Kad to kažem, mislim na prve dve pobede u drugom delu šampionata, trijumfovali smo protiv Spartaka i kragujevačkog Radničkog tek golovima u finišu susreta. Opet, raduje me činjenica da nijednog trenutka nismo odustajali. Pokazali smo da možemo da se vratimo, da ekipa ima karakter, da igramo do poslednjeg minuta.

Rogan nije uopšte zadovoljan nakon poraza protiv crveno-belih.

- Ostali smo dužni publici, ali pre svega sebi. Znamo da možemo bolje, ali skupo nas je koštao loš start protiv izuzetno kvalitetne ekipe Crvene zvezde. Ne treba da se mnogo osvrćemo na ono što je bilo, već da samo gledamo napred. A prvi naredni meč je protiv Kolubare. Igraćemo ponovo sa Crvenom zvezdom, najmanje jednom, iskreno se nadam i dva puta, da ćemo se odmeriti i u Kupu Srbije. Ko zna, možda i u finalnom meču za trofej.

Republika

Foto: Starsport

Viktor Rogan

Osvrnuo se zatim na tim Kolubare.

- Oni nam nekako ne leže. Posebno kad igramo na njihovom terenu, od kako su ušli u Super ligu, oba puta smo poraženi u Lazarevcu. Izuzetno su kompaktna ekipa, dobro stoje defanzivno, odlični su na prekidu, pokazali su to i u nekim prethodnim mečevima. Želeo bih pre svega da izdvojim dvojicu igrača, Milojevića i Đurašinovića. Neće biti lako, pa ni nama na poziciji bekova, moraćemo da obratimo mnogo pažnje i na defanzivne i na ofanzivne zadatke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading