NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Iz dresa Crvene zvezde u TREĆU ligu Poljske!

Autor:

Sport

21.02.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je klub u vlasništvu Vojćeha Kvieciena, biznismena iz Krakova, koji je pokazao ambiciju tokom zime potpisavši petoricu fudbalera.

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Iz dresa Crvene zvezde u TREĆU ligu Poljske!

Foto: Starsport

Nekadašnji ofanzivac Crvene zvezde, Srđan Spiridonović, bez kluba je od oktobra prošle godine kada se rastao sa aktuelnim šampionom Srbije. A uskoro bi to moglo da se promeni. Naime, Austrijsko krilo je pred povratkom u Poljsku, ali ne u tamošnju Ekstraklasu, elitni rang, već u treću ligu.

Republika

Foto: Starsport

Srđan Spiridonović

Kako piše poljski "Super Ekspres", Viečišta Krakov "sprema novu bombu". U pitanju je klub u vlasništvu Vojćeha Kvieciena, biznismena iz Krakova, koji je pokazao ambiciju tokom zime potpisavši petoricu - za treći rang poljskog fudbala – atraktivnih imena. Sve kako bi ostvario plasman u drugu ligu. 

Podsetimo, Spiridonović je u Crvenu zvezdu stigao iz poljskog Pogona leta 2020. godine za 250.000 evra, ali nije uspeo da ostavi trag na stadionu Rajko Mitić. U jesenjem delu sezone postigao je četiri i namestio još pet golova na 24 utakmice u svim takmičenjima pa je drugi deo proveo na pozajmici u Genčlerbirligiju. Međutim, u Turskoj je na šest mečeva odigrao svega 84 minuta. Prošlu sezonu proveo je u Atromitosu, ali ni tamo nije oduševio, a po povratku u Srbiju usledio je rastanak sa crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading