NA ZAPAD ZA 800 DINARA: Zvezda odredila cene karata za Čukarički!

Autor:

Sport

13.02.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Miloša Milojevića osokoljeni nakon ubedljive pobede protiv Voždovca (0:6) u predstojećem kolu dočekuju ekipu sa Banovog brda.

NA ZAPAD ZA 800 DINARA: Zvezda odredila cene karata za Čukarički!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu 18. februara, na stadionu "Rajko Mitić" od 15 časova, dočekati ekipu Čukaričkog u okviru 22. kola Superlige Srbije, a karte za taj meč će od srede biti dostupne svim navijačima.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara

Istok: 600 dinara
Zapad: 800 dinara
Tribina Siniša Mihajlović: 1.200 dinara
VIP 1: 2.500 dinara
VIP 2: 2.500 dinara
VIP Galerija: 4.000 dinara

- Izabranici Miloša Milojevića osokoljeni nakon ubedljive pobede protiv Voždovca (0:6) u predstojećem kolu dočekuju ekipu sa Banovog brda. Za brojne uspehe od starta sezone je zaslužna i armija zaljubljenika u crveno-bele boje, koja je na svakom meču, bilo da je reč o gostovanju ili Marakani, davala vetar u leđa našim prvotimcima. Važno je da tako bude i do kraja sezone, na svakoj od predstojećih utakmica, jer je svaka od njih finale. Ovim putem vas pozivamo da obezbedite svoju kartu, i još jednom budete dvanaesti igrač našim momcima u narednim izazovima - stoji u saopštenju Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading