ČUDO NEVIĐENO U TURSKOJ: Dečak u dresu Fenerbahčea IZVUČEN iz ruševina posle 119 sati, čim je ugledao OVO je pitao spasioce! (FOTO)

Autor:

Sport

11.02.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepe vesti stižu iz Turske.

ČUDO NEVIĐENO U TURSKOJ: Dečak u dresu Fenerbahčea IZVUČEN iz ruševina posle 119 sati, čim je ugledao OVO je pitao spasioce! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Zemljotres u Turskoj

Razorni zemljotresi odneli veliki broj života u Turskoj.

Spasioci danonoćno tragaju za preživelima, a jedan od onih koji su uspeli da prežive je i dečak po imenu Kamilčan Agdaš.

On ima samo 16 godina i iz ruševina je izvučen posle 119 sati, te je bez težih povreda prebačen u bolnicu na detaljnije preglede.

Ono što su mnogi primetili este da je Kamilčan nosio dres Fenebrahčea.

Po izvlačenju prvo što je upitao bilo je "Koji je danas dan?", a potom je naveo da je zaspao u dresu svog omiljenog kluba jer je to veče gledao utakmicu, preneo je "Hurijet".

Fenerbahče se povodom ovoga oglasio dirljivom porukom na društvenim mrežama.

- U 119. satu ponovo nam idu suze, još jednom verujemo u čuda! Pred nama je još dosta utakmica, čekamo te Kamilčane - stoji u objavi turskog velikana.

Do sada je potvrđena smrt skoro 20.000 ljudi od razornih zemljotresa koji su pogodili Tursku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading