NEOČEKIVANI POVRATAK! Ljubimac "delija" ponovo u Srbiji!

Autor:

Sport

01.02.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su ga obožavali, a posle Zvezde mu karijera nije išla blistavim putem.

NEOČEKIVANI POVRATAK! Ljubimac "delija" ponovo u Srbiji!

Foto: Starsport

Filip Mladenović, Darko Lazović, Ognjen Mudrinski i Luka Milunović

Zanimljive transfer novosti stižu nam iz Kragujevca.

Tim Radničkog pojačao se jednim dobro poznatim imenom u srpskom fudbalu - na "Čika Daču" stigao je iskusni napadač Luka Milunović.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde sa kojom je osvojio jednu titulu i Kup, vraća se u Superligu i pokušaće da pomogne Kragujevčanima da stignu do plej-ofa. 

Republika

Foto: Starsport

Luka Milunović u dresu Crvene zvezde

 

Milunović je karijeru počeo u OFK Beogradu, a posle sezone u Zulte Varegemu stigao je u Crvenu zvezdu za koju je igrao od 2012. do 2014. godine. I dalje se pamti njegov gol u "večitom" derbiju u kupu 2012. godine kada je savladao Vladimira Stojkovića u meču koji se na Marakani u polufinalu kupa završio pobedom Zvezde 2:0.

Posle Crvene zvezde igrao je u Platanijasu i Arisu u Grčkoj, potom se vratio u srpski fudbal gde je nastupao za Voždovac. Imao je epizode u Maleziji, pa u Mađarskoj, da bi 2020. godine nosio dres Napretka iz Kruševca. Posle toga je igrao za Kukeši u Albaniji i Niki Volos u Grčkoj. 

Za mladu reprezentaciju Srbije Luka Milunović igrao je 16 puta i postigao je pet golova, ali nikada nije stigao da debituje za seniorsku selekciju. 

Milunović je sa kragujevačkim Radničkim potpisao ugovor na godinu i po dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading