SJAJAN GEST ZA MIHU: Crveno-beli će na poseban način obeležiti meč protiv Vojvodine

Autor:

Sport

01.02.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za sjajnu atmosferu na otvaranju prolećne sezone u Superligi.

SJAJAN GEST ZA MIHU: Crveno-beli će na poseban način obeležiti meč protiv Vojvodine

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine će se sastati u subotu od 16 časova, u meču 20. kola Superlige Srbije.

Taj meč, prvi u prolećnom delu sezone, će po mnogo čemu biti poseban, a jasno da je da će pažnja biti usmerena prema oproštaju od Siniše Mihajlovića, koji je sa Crvenom zvezdom postao šampion Evrope, a u crveno-bele je stigao upravo iz novosadskog kluba.

- Prosečno je 18.330 navijača dolazilo na poslednjih 10 otvaranja prolećnog dela sezone na Marakani, a sigurni smo da će sada brojka biti i veća, s obzirom na to da je ovo utakmica posebnog značaja za sve zvezdaše. U prilog tome da se očekuje veliki broj navijača, ide i činjenica da Zvezda na Marakani kada je reč o prvim prolećnim utakmicama ima sve pobede u 21. veku. Gest igrača u subotu biće samo još jedan pokazatelj da je Siniša Mihajlović jednostavno besmrtan. Ljudski maksimum i pravi primer zvezdaša, zbog toga, nikada neće biti zaboravljen i ostaće zauvek deo svoje Crvene zvezde - poručili su na zvaničnom sajtu.

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Najava za meč Crvene zvezde i Vojvodine

Odlučili su iz Crvene zvezde da fudbaleri na teren u subotu izađu sa podignutim kragnama, baš kao što je to činio Siniša Mihajlović, po čemu je, između ostalog, i ostao upamćen.

Podsetimo, ulazak na subotnji meč je besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading