ZVEZDA MAKSIMALNO MOTIVISANA: Sve je spremno za generalnu probu!

Autor:

Sport

24.01.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protivnik je bugarski Ludogorec.

ZVEZDA MAKSIMALNO MOTIVISANA: Sve je spremno za generalnu probu!

Foto: Starsport

Nakon jutarnjeg treninga, fudbaleri Crvene zvezde odradili su i popodnevni, ukupno osamnaesti trening na pripremama u Antaliji, koji je ujedno i poslednji pred najbitniju utakmicu ove zime protiv Ludogoreca, na kojoj ćemo najpribližnije videti kako će naš klub izgledati na prolećnoj premijeri.

 

 

Nakon što su izabranici Miloša Milojevića istrčali na teren „SC Kalista“ usledilo je zagrevanje kroz poligon i razmenu pasova. Cilj ovakvog starta treninga bio je rad na tehničkim elementima i finesama, koje će naši igrači primenjivati i na utakmicama. Nakon toga, prvotimci Crvene zvezde su podeljeni u tri grupe nastavili rad. Jedna grupa je radila na završnici, dok su preostale dve igrale igru u sredini terena, bili su obučeni u tri različite boje markera, a glavni cilj je bio da se sačuva lopta.
 
Po završetku ove vežbe, igrači su podeljeni na ukupno četiri ekipe, odnosno dve bele i dve žute, pa su do kraja treninga na skraćenom prostoru igrali na dva gola. Pregršt lepih akcija, asistencija, kao i golova, ali i odbrana u režiji Milana Borjana, a svojim maestralnim potezima, prednjačili su Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, koji postepeno podižu formu za najbitniji deo sezone.

Nisu skrivali osmehe sa lica crveno-beli momci na putu do hotela, što govori da je atmosfera i više nego odlična, sve je spremno za generalnu probu pred nastavak prvenstva protiv Ludogoreca (sreda 15.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading