VEČITI VRAĆAJU SVOJU DECU! Prekaljeni asovi ponovo u Beogradu!

Autor:

Sport

23.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšim igračima Zvezde i Partizana u junu 2023. završava se saradnja s aktuelnim klubovima, što je šansa za povratak u matično jato

VEČITI VRAĆAJU SVOJU DECU! Prekaljeni asovi ponovo u Beogradu!

Foto: Starsport/Ilustracija

Fudbaleri Crvene zvezde i Parizana uveliko se pripremaju za prolećni deo sezone u Superligi Srbije, a sportski sektori dva najveća srpska kluba za eventualno ojačavanje igračkog kadra uoči istorijskog leta, posle kojeg bi beogradski rivali zajedno mogli u Ligu šampiona.

Podsetimo, u sezoni 2023/2024 naša žemlja će imati čak pet predstavnika u evrokupovima: šampion ide direktno u elitno takmičenje, drugoplasirani u kvalifikacije, pobednik Kupa automatski će izboriti plej-of za Ligu Evrope, a treći i četvrti kvalifikacije za Ligu konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Dakle, večitima ne preostaje ništa drugo nego da se dobro pojačaju, a kao potencijalne transfer-bombe sa obe strane Topčiderskog brda figuriraju brojni Srbi kojima u junu 2023. ističu ugovori sa aktulnim poslodavcima.


Ne, da se razumemo, nisu to zvezde kontinentalnog fudbala poput Mitrovića, Vlahovića, Sergeja, već fudbaleri sa zavidnim stažom u Evropi koji bi Zvezdi i Partizanu nesumljivo mogli da donesu dodatni kvalitet. Zapravo, od pojedinih imena "delijama" i "grobarima" kreće voda na usta.
Republika

Foto: Starsport

Luka Milvojević


Zvezda je u tekućem zimskom prelaznom roku već odradila masivan posao. Stigli su desni bekovi Nikolić i Vigo, odnosno potpisan je napadač Olajinka koji će se priključiti na leto. Ipak, u ovih šest meseci Marakanom bi mogla da odjekne detonacija u vidu povratka Luke Milivojevića, Filipa Mladenovića, Nemanje Radonjića, kao Mihaila Ristića koji je na transfer-listi. Takođe, sredinom godine okončava se saradnja Nemanje Matića s Romom, pa bi Zvezda, kao i Partizan, oberučke dočekala doskorašnjeg predvodnika "orlova".
Republika

Foto: Profimedia

Matija Nastasić

 

Međutim, to je manje realno u odnosu na ostale fudbalere kojima se smeši promena sredine. Što se crno-belih tiče, koji se ove zime dosad nisu pojačali, Stevan Jovetić je tiha patnja. Crnogorcu u junu ističe ugovor kao i prekaljenom štoperu, takođe bivšem članu kluba, Matiji Nastasiću. Za vezni red Partizana kapitalna pojačanja nesumljivo bi bili Darko Brašanac, Ivan Radovanović ili Radosav Petrović, deca kluba iz Humske.

Republika

Foto: Starsport

Radosav Petrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading