PRITISAK KAO U PARTIZANU? Stanojević poslao Turcima MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

17.01.2023

20:10 >> 20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak pred novim izazovom.

PRITISAK KAO U PARTIZANU? Stanojević poslao Turcima MOĆNU poruku!

Foto: Twitter/@konyaspor

Posle Srbije, Grčke, Kine, Izraela i Saudijske Arabije oprobaće se Aleksandar Stanojević i u Turskoj. Brzopotezno je Konja dogovorila saradnju sa srpski strategom, bacila se u akciju čim je brod počeo da tone posle mundijalske pauze, kako cela godina ne bi otišla niz vetar. I klub ostao bez izlaska na međunarodnu scenu. 

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

- Veoma sam srećan što sam ovde, otvaram novo poglavlje. Veliki izazov za mene i želim da se dokažem. Neko sam ko vredno radi, u fudbalu sam 24 sata, potrudiću se što bolje da se pokažem - rekao je Aleksandar Stanojević u prvom izlaganju za klupsku televiziju. 

Ubeđen je iskusni strateg da će se lako adaptirati i izboriti sa pritiskom zbog pređašnjih iskustava...

- Svi imaju velika očekivanja od mene. Očekivano. To vam daje više snage i energije da se pokažete u najboljem izdanju. Navikao sam i volim da radim pod pritiskom, tako je bilo i u prethodnim klubovima. Zbog toga ću se adaptirati na pritisak i očekivanja ovde - podvukao je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading