VELIKI PEH: UŽAS za srpskog reprezentativca - zbog povrede ide na pauzu!

Autor:

Sport

07.01.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu dobre vesti za našeg napadača.

VELIKI PEH: UŽAS za srpskog reprezentativca - zbog povrede ide na pauzu!

Foto: Starsport

Filip Kostić sa saigračima iz reprezentacije Srbije

Srpski reprezentativac Luka Jović doživeo je povredu na današnjem treningu Fiorentine, zbog koje će propustiti meč sa Sasuolom u okviru 17. kola italijanske Serije A, koji je na programu danas od 15 časova.

Kako prenose italijanski mediji, Jović se u finišu poslednjeg treninga pred meč požalio da je dobio udarac, a ozbiljnost povrede će se jasnije utvrditi u narednim danima, kada Jovića očekuju dodatni testovi i analize.

Srpski napadač je u dosadašnjem delu Serije A postigao tri gola za "Violu", ali je mreže protivnika pogađao čak četiri puta u okviru Lige konferencija.

Ipak, na gol u ljubičastom dresu čeka još od početka novembra i meča sa Salernitanom, a posle toga je pogađao samo za Srbiju protiv Bahreina, kada je postigao jedan gol.

Podsetimo, Luka Jović je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, odakle je usledio transfer u Benfiku. Iz Portugala je otišao u Ajntraht iz Frankfurta, gde je pružao svoje najbolje partije, a time je zaslužio i prelazak u Real Madrid.

U Madridu se nije snašao, pa je usledila pozajmica u Ajntraht, a zatim i transfer u ekipu Fiorentine, gde je prešao 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading