REČI KOJE KIDAJU SRCE I RAZARAJU DUŠU! Arijana Mihajlović i prvi Božić bez Siniše: Posle ovoga bi i KAMEN ZAPLAKAO! (FOTO)

Autor:

Sport

26.12.2022

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma tužno.

REČI KOJE KIDAJU SRCE I RAZARAJU DUŠU! Arijana Mihajlović i prvi Božić bez Siniše: Posle ovoga bi i KAMEN ZAPLAKAO! (FOTO)

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic/printscreen

Proslavljeni srpski igrač i trener, Siniša Mihajlović, prerano je napustio svet, a njegova smrt potresla je mnoge.

Najteže je porodici koja je dočekala prvi Božić bez Siniše, a reči njegove supruge Arijane koja je emocije podelila na društvenim mrežama jednostavno kidaju srce i razaraju dušu.

Ona se oglasila veoma emotivnom porukom na Instagramu u kojoj je istakla.

Prvi Božić nakon gubitka nekoga je težak. Ne bi proslavljao, ali to radiš. Zbog dece. Zbog porodice. Boleće. Tu su pokloni koje nećeš morati da kupuješ ove godine. Prazna stolica. Sećanja na prošle proslave. Glas koji ne čuješ. Biće teško, ali preguraćeš. Možda ti usred tih suza mali osmeh dospe na lice. Ništa nije pogrešno u tome. Budi zahvalan za slavlja koje ste imali zajedno. Počni novu tradiciju u znak sećanja na njega i uvek pamti ljubav koja je postojala - napisala je Mihajlovićeva udovica.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Arijana je objavila i video snimak vatre, uz emotivnu pesmu Enija Morikonea, "Nokturno".

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 

Legendarni Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra ove godine posle duge i teške bolesti u 54. godini života. On je dva puta uspeo da se izbori sa leukemijom, ali je mu je opaka bolest zadala još jedan udarac posle kog nije bilo nazad.

Siniša je uz sebe tokom čitave ove borbe imao suprugu Arijanu sa kojom je u braku još od davne 1996. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading