TRABZON U SERIJI BEZ KRAJA: Zvezda mora, a Turci u Beograd stižu puni optimizma!

Autor:

Sport

23.10.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelnog srpskog fudbalskog šampiona očekuje verovatno i najvažniji susret ovosezonske Lige Evrope.

TRABZON U SERIJI BEZ KRAJA: Zvezda mora, a Turci u Beograd stižu puni optimizma!

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Detalj sa meča Trabzon - Zvezda

Pred pulenima trenera Miloša Milojevića je odlučujući meč ovogodišnje grupne faze Lige Evrope. Ukoliko Crvena zvezda želi da sačuva šansu da se dokopa novog evropskog proleća, pobeda nad turskim šampionom je moranje.

Crveno-beli će danas odigrati svoj prvenstveni meč na niškom "Čairu", a zatim će sve misli biti usmerene ka četvrtku i susretu protiv Trabzonspora.

Turska ekipa na beogradsku "Marakanu" stiže sa puno optimizma. Trabzonspor je vezao pet prvenstvenih mečeva bez poraza i sada sa 21 osvojenim bodom u 11 odigranih mečeva zauzima treću poziciju na tabeli turkosg superligaškog karavana.

Trabzonspor je u subotu 22. oktobra na svom terenu savladao ekipu Sivaspora rezultatom 1:0, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Marek Hamšik u 9. minutu meča.

 

 

Da podsetimo, srpski i turski šampion su svoj prvi meč odigrali 15. septembra u Trabzonu, a domaćin je slavio rezultatom 2:1. JEdini pogodak za Crvenu zvezdu postigao je Veljko Nikolić u samom finišu susreta, dok su mrežu Milana Borjana tresli Hamšik i Trezege u 16. odnosno 68. minutu.

Crvena zvezda je u dosadašnjem toku takmičenju "grupe H" Lige Evrope ostvarila jedan trijumf i tri poraza, pa je crveno-belima za plasman u narednu rundu neophodan trijumf u Beogradu nad Trabzonsporom, ali i pobeda protiv Monaka u poslednjoj rundi grupne faze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading