VELIKA, VELIKA GREŠKA! Kantona udario po Bekamu zbog podrške Mundijalu u Kataru (FOTO)

Autor:

Sport

27.09.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid je navodno dobio 50.000.000 funti da deset godina bude zaštitno lice Katara, a prvi "zadatak" je Svetsko prvenstvo.

VELIKA, VELIKA GREŠKA! Kantona udario po Bekamu zbog podrške Mundijalu u Kataru (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Legenda Mančester junajteda Dejvid Bekam

Rat legendi Mančester junajteda zbog Svetskog prvenstva u Kataru! Legendarni napadač "crvenih đavola" Erik Kantona "udario" je po čuvenom Dejvidu Bekamu zbog promocije Mundijala u ovoj zemlji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erik Kantona

Nekadašnji engleski fudbaler navodno je dobio 150.000.000 funti da deset godina bude zaštitno lice Katara, a prvi "zadatak" je Svetsko prvenstvo.

- Ne bih to mogao da uradim. Uradio bih potpuno suprotno. U januaru sam počeo da govorim o tome, možda sam bio i prvi. Može biti da ne znaju šta se tamo dogodilo. Ako znaju, mislim da su pogrešili. Mislim da su napravili veliku grešku. Velika, velika greška. Ako imate igrača koji kaže: ’Bojktotovaću Svetsko prvenstvo’, vi kažete: ’Bravo’. Ne možemo da budemo razočarani ako igrači ne žele da bojkotuju Mundijal, jer su u vrhu političari, predsednici, Savezi... - rekao je Kantona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading