POZIVAO NA UKIDANJE SPC! Čuveni srbomrzac PODRŽAO Vučelića, hoće da ispravlja KRIVE DRINE u Partizanu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.09.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošao put od Srbina iz Hercegovine do crnogorskog antisrbina.

POZIVAO NA UKIDANJE SPC! Čuveni srbomrzac PODRŽAO Vučelića, hoće da ispravlja KRIVE DRINE u Partizanu! (FOTO GALERIJA)

Foto: YouTube/Printscreen/FK Partizan Beograd

Vučinić i Vučelić

Donekle i očekivano, velika frka stvorila se prilikom izbora novog rukovodstva JSD Partizan. Izborna skupština koja je danas trebalo da bude održana na stadionu u Humskoj, posle niza skandala preseljena je u prostorije Teniskog kluba gde je uz prisustvo 13 delegata Ostoja Mijailović imenovan za novog predsednika crno-bele porodice.

Dok su delegati kojima nije dozvoljen ulazak u prostorije Fudbalskog kluba išli ka kancelarijama TK Partizan, novimarima je stiglo obaveštenje da "novi predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić saziva konferenciju za medije u 20 časova u Press sali stadiona Partizan".

Pomenuta konferencija je i održana a uz Vučelića je bio predsednik kluba dizača tegova Partizan Rašo Vučinić, inače poznati srbomrzac i predsednik Crnogorsko-hercegovačkog pokreta.

Vučinić je u srpskoj javnosti opisan kao primer kako od Srbina Hercegovca nastaje crnogorski antisrbin.

Rašo Vučinić govori o Hercegovini navodeći glupost da je Hercegovini Crna Gora matica i ne propuštajući pri tom da izvređa Srbiju a najčešće i njeno aktuelno rukovodstvo. 

Njegova organizacija se naziva crnogorsko-hercegovački pokret koja zloupotrebljava odrednicu hercegovački, pokušavajući da na perfidan način Srbe iz Hercegovine odvoji od srpskog nacionalnog identiteta.

Vučinić ne preza ni od vređanja veliodostojnika SPC, a u političkim vodama je postao poznat kada je tvrde nacionalne stavove i člansku kartu SRS-a, zamenio za kako kažu unosan politički biznis sa Draganom Đilasom.

Na socijalnim mrežama Vučinić deli objave kojih se ne bi postidle ni najveće ustaše. Tako na primer u jednoj svojih objava Vučinić se zalaže da se SPC ukine, da se ostavi naziv Pećka patrijaršija a da patrijah stoluje na Cetinju. Uz to on dodaje da bi si trebali da se izjasne kao Crnogorci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
V V zreli za pritvor

12.09.2022 21:13

Kako su jadni. Profiteri a sponzir ni od KOROVA. Dve GODINE lazu navijace. MAMICU li v*m Jeb*m. ZRELI za kod BELIVUKA.