NEDOREČENI PETRIĆ: Trener Partizana ostavio novinare u čudu! (FOTO)

Autor:

Sport

17.08.2022

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred novi evropski izazov medijima se obratio i trener aktuelnog srpskog fudbalskog vicešampiona.

NEDOREČENI PETRIĆ: Trener Partizana ostavio novinare u čudu! (FOTO)

Foto: Starsport

U četvrtak 18. avgusta sa početkom od 21 čas, fudbaleri Partizana dočekuju malteški Hamrun Spartans u meču koji može biti prekretnica za crno-bele.

Tim povodom medijima se obratio trener Gordan Petrić koji je svoje obraćanje započeo zagonetno:

- Ja bih zamolio njega da me ne podržava toliko jer nisam zaslužio toliku podršku, dosta mi je bilo ova dva, tri dana što me podržavao, moji drugari i ja smo mu pomogli kada mu je bilo najteže, ali smo spremni uvek da pomognemo ako je pomoć potrebna da ga izvučemo na pravi put. Sad vi malo rešavajte zagonetku... Tik-tak, tik-tak... Daleko da ću otkriti bilo šta - izrekao je Petrić i ostavio sve prisutne u dilemi.

 

Osvrnuo se novi trener kluba iz Humske i na nedavni susret u Novom Sadu i pobedu nad ekipom Mladosti koja je stigla u zaustavnom vremenu:

- Po reakciji kada smo dali gol u 95. minutu, videli ste koliko im znači. Bio sam i igrač, funkcioner... Prolazio sam kroz sve što i oni prolaze danas i smeta mi što u nekim trenucima prozivaju igrače koji su najmanje krivi. Ja tražim, ako je to moguće, da se da podrška i ako treba da se proziva, neka se prozivaju ljudi sa strane kao što sam ja. Ako kažem da je to bitno, jeste - posebno za mlade da osete da imaju podršku. Mada, oni su profesionalci, sve to ide postepeno

O predstojećem susretu protiv malteške ekipe Gordan Petrić je kratko rekao:

- Imali smo malu analizu i igrači dobro znaju - to su profesionalci i vode računa o tome protiv koga igraju. To uopšte nije ekipa sa Malte, nego su sve stranci i odigrali su šest utakmica u Evropi. Gledao sam sve utakmice, srećno su prošli Levski. Vrlo su nezgodna ekipa - zaključio je Gordan Petrić pred prvi meč plej-ofa Lige konferencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading