Fenerbahče želi Mitrovića?

Autor:

Sport

10.06.2022

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažni napadač na meti turskog giganta.

Fenerbahče želi Mitrovića?

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović odigrao je sezonu karijere u kojoj je u dresu Fulama oborio rekord po broju golova u istoriji Čempionšipa.

Popularni Mitrogol je na 44 ligaške utakmice postigao neverovatna 43 gola, a uz to je imao i sedam asistencija. Tim učinkom je bio ubedljivo najzaslužniji za prvo mesto Kotidžersa koji su se tako direktno plasirali u Premijer ligu.

Njegove partije nigde u svetu nisu prošle nezapaženo, pa sada turski mediji navode da je za srpskog golgetera zainteresovan tamošnji velikan.

Navodno, u pitanju je Fenerbahče!

Fener je, uz Galatasaraj i Bešiktaš, ubedljivo najtrofejniji turski klub, ali za titulu prvaka države ne zna još od 2014. godine, pa su mu pod hitno potrebni igrači koji će doneti pehar na "Šukru Saračoglu" stadion.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je karijeru započeo u Partizanu iz kog je prešao u Anderleht, a iz Belgije se preselio na Ostrvo gde je pre Fulama nosio dres Njukasla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading