DVE MEDALJE I NEOBIČNE PRIČE S PROSLAVA TITULE: Deki svoju dao Delijama, treneru Milana je UKRALI! (FOTO)

Autor:

Sport

23.05.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Stanković svoje odličje poklonio navijaču sa severne tribine, Stefanu Pioliju je neko skinuo s vrata i odneo.

DVE MEDALJE I NEOBIČNE PRIČE S PROSLAVA TITULE: Deki svoju dao Delijama, treneru Milana je UKRALI! (FOTO)

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Svako šampionsko slavlje ima neku svoju priču po kojoj ostaje upečatljivo, nezaboravno. Tako je i ono na Marakani u nedelju uveče, kada je Crvena zvezda osvojila 33. titulu šampiona Srbije, iznedrilo jednu od najlepših s Dejanom Stankovićem u centralnoj ulozi.

Uspeo je trener Zvezde ovog proleća da odvede tim do pete uzastopne krune uprkos bodovnom zaostatku, a nedugo nakon što je osvojio svoju treću titulu na klupi crveno-belih našao se podno severne tribine pred Delijama.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Najvatrenije pristalice Zvezde su mu tokom celog meča protiv Voždovca skanidrale, te otuda i ne čudi što im je Stanković na kraju poklonio medalju koju je dobio, kao i ostatak tima.

- Ovo je vaša medalja, da nije vas bilo, ne bih imao šanse da je osvojim. Hvala vam na svemu, hvala na podršci, verovali ste i kada mnogi nisu. Peđa (voda navijača prim. aut.), daj tu medalju jednom malom deliji da bi znao šta treba da uradi da bi Zvezda išla napred. Hvala vam mnogo, ostalo je još da se odužite momcima. Zaslužili su svaki aplauz - rekao je Stanković.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Govor Dejana Stankovića ispred severne tribine

Potom je Deki, onako kako on zna, doživeo "eksploziju emocija" i zapevao s navijačima poznatu pesmu "Samo za tebe, uvek uz tebe, a njih ko je*e, a njih ko je*e!"

S druge stane u Italiji, Gazeta je objavila da je na proslavi šampionske titule Milana, prve posle 11 godina, treneru Stefanu Pioliju neko ukrao medalju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stefano Pioli sa medaljom

Italijanski medij navodi da mu je neko od navijača, koji su utrčali na teren Sasuolovog stadiona, uzeo medalju koju je imao obešenu oko vrata.

- Voleo bih da je dobijem nazad, ipak mi je prva u karijeri - poručio je Pioli.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Stefano Pioli bez medalje

Rukovodstvo Serije A potvrdilo je da će trener Milana dobiti novi primerak.

Deki: Svašta mi se motalo po glavi...

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ponovio je da je ponosan na sve što je njegov tim uradio ovog proleća u šampionskoj trci.

- Dosta puta sam rekao da mi se svašta motalo po glavi prošle godine na leto. Hvala bogu da sam ostao, hvala delijama, hvala klubu što je verovao, hvala igračima i mom stručnom štabu, stali su iza mene, nije bilo lako. Posle toga Surdulica, taj decembar i minus pet, nismo navikli, kao klub, da budemo u minusu, zbog toga smatram da je ova godina posebna. Bila je najteža u poslednjih pet, ali i najlepša jer se igralo do poslednjeg minuta - kaže Deki.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Milan Borjan

Sastanak s Terzićem na Svetog Nikolu bio je, prema Stankovićevom mišljenju, krucijalan.

- Bila je nedelja, šest po podne, sami nas dvojica. Jedan ozbiljan i direktan sastanak, isto tako i težak, detalje neću iznositi, ali posle njega smo ustali, zagrlili se, pružili ruku jedan drugom i od njega sam dobio zaštitu, mnogo saveta, vetar u leđa i uspeli smo da ispišemo istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading