JASNA PORUKA ZVEZDE: Marakana mora biti puna!

Autor:

Sport

16.05.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se oglasili pred meč sa Voždovcem u predposlednjem, 37. kolu Superlige Srbije.

JASNA PORUKA ZVEZDE: Marakana mora biti puna!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde ispred Severa "Marakane"

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem, 37. kolu Superlige dočekuju Voždovac 21. maja od 18.30 i bodom bi obzbedili petu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Naravno, "zmajevi" mogu i danas da donesu trofej crveno-belima ukoliko od 16.30 ostanu neporaženi protiv Partizana na svom terenu.

Foto: FK Crvena zvezda

Poruka Delije u Kruševcu

Nekadašnji evropski i svetski prvak odlučio je da u subotu otvori kapije Marakane, odnosno ulaz će biti besplatan kako bi pun stadion proslavio novi veliki uspeh izabranika trenera Dejana Stankovića.

- Četa Dejana Stankovića zaslužila je spektakl za kraj ovosezonskog šampionata, a kapije stadiona biće otvorene za sve vas. Pred našim fudbalerima je još jedno, ujedno i najvažnije finale u nizu i upravo zato je vrlo važno da tribine Marakane budu ispunjene u što većem broju. Neka zastave, dlanovi i crveno-beli rekviziti preplave tribine našeg stadiona, i neka se pesma navijača ori. Dođite da zajedno osvojimo petu uzastopnu titulu. Jedno je sigurno, očekuje nas pravi spektakl - poručuju iz Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading