JOVIĆ JEDVA ČEKA DA MU VIDI LEĐA! Anćeloti povlači RADIKALAN POTEZ: Karlo otkrio GDE ĆE posle Real Madrida!

Autor:

Sport

03.05.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Italijan sa neočekivanom najavom.

JOVIĆ JEDVA ČEKA DA MU VIDI LEĐA! Anćeloti povlači RADIKALAN POTEZ: Karlo otkrio GDE ĆE posle Real Madrida!

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti najavio je da će otići u penziju, nakon što okonča rad u prestonici Španije.

Italijanski stručnjak je istakao da mu nedostaje više vremena provedenog sa svojom porodicom, a velika želja mu je da putuje po svetu i obiđe krajeve koje nije imao prilike da poseti.

Posle Reala ću se najverovatnije penzionisati. Ako u klubu budu želeli da ostanem još deset godina, ostaću, ali kada odem, želim da budem sa unucima, suprugom, da idemo zajedno na odmor. Mnogo je lepih stvari koje ostavljate sa strane dok radite ovaj posao - reči su Anćelotija, koji ja potom najavio "put oko sveta".

Nikada nisam bio u Australiji. Ni u Rio de Žaneiru. Voleo bih da se više viđam sa sestrom. Nažalost, još to ne mogu, pa kada se penzionišem, moraću sve ove stvari da uradim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zasitio se trenerskog posla - Karlo Anćeloti

Odluku o penzionisanju može da promeni samo jedan angažman, a radi se o mestu selektora reprezentacije Italije.

To bi bilo zanimljivo. Imam tu ponudu na stolu, ali je još prerano. Za Mundijal 2026. godine zašto da ne. To bi moglo da se desi - dodao je trofejni stručnjak sa Apenina.

Podsećanja radi, Anćelotijevi "Galaktikosi" će u sredu od 21 čas ugostiti Mančester siti, a pokušaće da nadoknade gol zaostatka sa Ostrva (3:4) kako bi se plasirali u novo finale Lige šampiona.

Italijan je vremenom izgubio poverenje u srpskog centarfora Luku Jovića koji se nalazi na izlaznim vratima giganta sa Pirineja, blizu je povratka u Bundesligu, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading