ZLATAN DONEO KONAČNU ODLUKU: Morao je da PRELOMI - to je i učinio!

Autor:

Sport

25.03.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski as je dao iskrenu izjavu.

ZLATAN DONEO KONAČNU ODLUKU: Morao je da PRELOMI - to je i učinio!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović napadač Milana

Zlatan Ibrahimović je u godinama kada mnogi fudbaleri završavaju karijeru. Ipak, 40-godišnji Šveđanin, uprkos glasinama, to odbacuje kao mogućnost koja će se desiti uskoro.

Tvrdi da još nije video boljeg od sebe.

- Zbog toga ostajem da igram. Ne pravim planove, a sigurno neću da se penzionišem i posle zažalim. Ima još toga što treba da bude ispisano - rekao je Ibrahimović.

Ne namerava da se još odvaja od terena. Na pitanje kada će otići je imao ovo da kaže.

- Kada budem video boljeg od mene. Znam da jednog dana neću imati taj adrenalin koji me sada vuče. Ali, to je problem koji postoji kod svakog fudbalera. Mi smo programirani na jedan način i ne znamo da radimo ništa drugo osim fudbala. Posle 20 godina neprestanog rada nivo adrenalina mora da padne. A, kada padne, to je znak da morate da krenete nešto novo, sve ispočetka - izjavio je.

Istakao je koliku važnost ima Milan za njegovu karijeru.

- Štagod da mi se dogodi, uvek ću ostati isti. Bez obzira da li se to nekom svidelo ili ne, neću se promeniti. Igram sa mnogo emocija za Milan zato što je to klub koji mi je dao mogućnost da osetim sreću igranja u Ligi šampiona ponovo - kazao je.

 

 

U poslednje vreme ima mnogo problema sa povredama koje su ograničile njegovo prisustvo na terenu. Ipak, on ne odustaje i smatra da to nije način da se bilo šta reši.

- Najlakše je reći deci da veruju u sebe, ali je mnogo teže to zaista uraditi. Da bi u tome uspeo, moraš da se okružiš pozitivnim ljudima jer oni negativni ne žele da vide tvoj uspeh - zaključio je Zlatan.

Ibrahimović ima 22 nastupa ove sezone, a postigao je osam golova i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading