PROTIVNIK JE IPAK BIO KVALITETNIJI: Ekipa srpskog stručnjaka poražena na domaćem terenu!

Autor:

Sport

20.03.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 30. kola italijanske Serije A, na stadionu "Renato Del`Ara" sastale su se ekipe Bolonje i Atalante iz Bergama.

PROTIVNIK JE IPAK BIO KVALITETNIJI: Ekipa srpskog stručnjaka poražena na domaćem terenu!

Foto: Tanjug/AP

I doke je ekipa koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Siniša Mihajlović, bila lišena rezultatskog moranja, fudbaleri iz Bergama vode veliku borbu kada je plasman u Evro kupove u narednoj sezoni u pitanju.

Velika borba viđena je na severu Italije, a pobednik je rešen tek u samom finišu meča. 

U 82. minutu Mustafa Sise je zatresao mrežu domaće ekipe i doneo timu iz Bergama vrednu pobedu u borbi za evropsku vizu u narednoj sezoni.

U četvrtom minutu nadoknade vremena, asistent kod prvog gola, Mario Pašalić, po drugi put je zatresao mrežu ekipe Siniše Mihajlovića, ali je na asistenciju VAR-a, ovaj pogodak poništen.

Na kraju susret je okončan rezultatom 1:0 u korist Atalante koja je nakon ovog trijumfa, petoplasirana na tabeli Serije A sa 51 osvojenim bodom. Isti učinak ima i šestoplasirana Roma, s tim što ekipa iz "večnog grada" ima jedan meč više odigran. 

Ekipa Siniše Mihajlovića nalazi se u sigurnoj zoni. Bolonji je borba za izlazak u Evropu samo misaona imenica, ali su zato i daleko od klubova koji će do kraja sezone strepeti za očuvanje člana elite italijanskog fudbala.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading