ZAMENA ZA STANOJEVIĆA: Legenda crno-belih SEDA na klupu Partizana?

Autor:

Sport

19.03.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena na klupi Partizana?

ZAMENA ZA STANOJEVIĆA: Legenda crno-belih SEDA na klupu Partizana?

Foto: Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević

Branko Brnović je tri godine proveo kao igrač u Partizanu, a kasnije je prešao u redove Espanjola.

Legendi crnogorskog fudbala bila je velika želja da zaigra u voljenom crno-belom dresu, a sada mu je isto tako velika želja da sedne na klupu kluba iz Humske 1.

Republika

Foto: Starsport

Branko Brnović

- Pitanje je i šta bi me zadovoljilo. Bio sam dva puta blizu da preuzmem Partizan, nažalost, to se nije ostvarilo. Cenim sadašnjeg trenera, usput nadam da ću najduže za godinu postati trener Partizana. Ako dotad ne budem ili, pak, ne budem pronašao adekvatan angažman, najverovatnije ostaću bez želje i volje da nastavim s trenerskim poslom. Ima još stvari u životu s kojima bih se mogao baviti. Bilo je više ponuda iz inostranstva, ali nisu nam se ambicije poklopile - rekao je Brnović za Sportski žurnal.

Brnović je kao trener radio u Budućnosti, a pored toga je bio i selektor Crne Gore. Videćemo da li će njegov sledeći angažman biti na klupi Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
VALJAK SE STIDI OVE UPRAVE

24.03.2022 12:30

VAZNO DA NAM JE KILAVA UPRAVA KOMPLETNA U FOTELJE. JADNICI SRAM VAS BILO. I VRAPCI ZNAJU DA DOK VI VODITE PARTIZAN TITULE NEMA. FOTELJASI DA IMATE OBRAZA PLATU NE BI UZIMALI ,BEDNICI MALI !