SRPSKI TELEGRAF U ŠOPU RENDŽERSA: Zvezda je VELIKAN, bliži smo PORAZU!

Autor: Veljko Petrović

Sport

09.03.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspoloženi prodavci s osmehom dočekali beogradske novinare, dok su o Zvezdi govorili s ogromnom dozom respekta

SRPSKI TELEGRAF U ŠOPU RENDŽERSA: Zvezda je VELIKAN, bliži smo PORAZU!

Foto: Starsport

Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Džimi: Čast je što ovako jedan veliki klub gostuje u našem gradu

Skot: Zvezda više igra timski nego naša ekipa

Iner: Golman Mekgregor je najveći problem Rendžersa pošto samo stoji na liniji

Republika

Foto: Veljko Petrović

 
Republika

Foto: Veljko Petrović

 

 

Oblaci, vetar i kiša... Tri reči koje najbolje opisuju ono što je dočekalo reportera Srpskog telegrafa na ulicama Glazgova, gde Crvena zvezda u četvrtak gostuje domaćem Rendžersu u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope. Tumarajući ulicama škotske prestonice, zatim oko kultnog stadiona Ajboks park, mimoilazim se s hladnim licima koja, kao i u svakoj svetskoj metropoli, negde žure i ne obaziru se previše na strance i njihova dosadna pitanja. Međutim, znatno topliji prijem dočekao me je u strogom centru grada, konkretno zvaničnoj klupskoj prodavnici "policajaca", gde novinara našeg lista, ozarenih lica, još na vratima dočekuju trojica zaposlenih momaka.

Republika

Foto: Veljko Petrović

 

 

GLUPI REMIJI

Ono što najviše upada u oči je što naši sagovornici - Džimi, Skot i Iner, ne veruju da aktuelni šampion Škotske može da bude takmac prvaku Srbije.

- Pratimo istoriju fudbala i znamo ko je i šta je Crvena zvezda. Jednom rečju, velikan, bivši prvak Evrope i sveta i sigurno je velika čast kada vam gostuje jedan takav klub - rekao je Džimi.

Potom je reč preuzeo Skot, koji je odlučio da analizira obe ekipe za naš list.

- Iskreno, strahujemo, mi jesmo izbacili Borusiju Dortmund u prethodnoj rundi, ali smo remizirali bezveze sa Dandi junajtedom (1:1) i Madervelom (2:2). Bliži smo porazu pošto Zvezda više igra timski nego naš tim, a i u formi je, posebno posle pobede u derbiju protiv Partizana - istakao je Skot.

Republika

Foto: Veljko Petrović

 
Republika

Foto: Veljko Petrović

 
Republika

Foto: Veljko Petrović

 

 

ADUTI KATAI I IVANIĆ

Na kraju, priču s našim reporterom zaključio je Iner, uz isticanje pojedinaca na obe strane.

- Mi imamo Morelosa i Kenta, jedan da daje golove, a drugi da asistira i oni su glavna snaga Rendžersa. S druge strane, gledali smo utakmice Zvezde i znamo da su aduti vašeg predstavnika Katai i Ivanić. Takođe, tu je i novi napadač (Ohi, prim. aut.), koji je na svakoj utakmici dao gol. Šansa Zvezde je u našem golmanu Alanu Mekgregoru, ima 33 godine i pao je s reakcijama i više stoji na liniji nego što kreće na lopte - poručio je Iner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading