PARTIZAN APELUJE: Grobari, kada je teško pokažite se! Iz Humske su stigle važne informacije!

Autor:

Sport

02.03.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nakon velikog uspeha i plasmana u osminu finala UEFA Lige konferencija, doživeli su težak poraz u 166. Večitom derbiju.

PARTIZAN APELUJE: Grobari, kada je teško pokažite se! Iz Humske su stigle važne informacije!

Foto: Starsport

I pored velikog razočarenja, trener Aleksandar Stanojević i fudbaleri crno-belih nadaju se da će u predstojećim susretima domaće Super lige Srbije, imati zavidnu podršku sa tribina.

Tim povodom, a u cilju što veće podrške sa tribina, rukovodstvo kluba iz Humske odlučilo se na korak koji će sigurno izazvati pozitivne reakcije kod pristalica crno-bele boje.

Iz Fudbalskog kluba Partizan su saopštili:

- Svi koji su sačuvali svoju kupljenu kartu koja je važila za 1/16 finala UEFA Lige konferencije, FK Partizan - FK Sparta Prag, imaju besplatan ulaz na utakmice 25. i 27. kola  Linglong Tire SLS. 

Sa svojom ulaznicom na kojoj se nalazi važeći bar kod potrebno je doći na sektor za koji važi ulaznica (istok na istok, zapad na zapad, jug na jug). 

Jedino ulaznice koje su važile za severnu tribinu stadiona važiće za istočnu tribinu za 
utakmicu FK Partizan - FK Mladost Lučani.

U utakmicama 25. i 27. kola, fudbaleri Partizana će se sastati sa ekipama lučanske Mladosti i Napretka iz Kruševca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
NESA

02.03.2022 15:17

imali su grobari uvek razumevanja ali im nije uzvraceno sa terena jer mi neidemo da gledamo baletane vec ratnike a ovi sada to nisu niti u srcu imaju te nagone njima je svejedno vazno da su dzepovi puni, tako se za ovaj klub neigra .