VELIKAN STIŽE U HUMSKU: Iliev JASAN posle žreba za osminu finala Lige konferencija!

Autor:

Sport

25.02.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oglasio se nakon žreba za osminu finala Lige konferencija.

VELIKAN STIŽE U HUMSKU: Iliev JASAN posle žreba za osminu finala Lige konferencija!

Foto: Starsport

Partizan je u borbi za plasman u četvrtfinala izvukao holandskog velikana, ekipu Fejnorda.

Ivica Iliev je u razgovoru za TV Arena sport prvo, još jednom, govorio o velikom trijumfu nad Spartom.

- Prvo, još se nisu slegli ni utisci od sinoć, od meča sa veoma jakom ekipom Sparte, prvo bih se na to vratio, na spektakl, na naše navijače koji su bili spektakularni, nosili našu ekipu. Najvećim delom zbog njihove neverovatne energije koju su nam dali, ekipa je izgledala onako kako je izgledala. Danas već imamo žreb, u nedelju je derbi, ritam koji dugo nije viđen u srpskom fudbalu, to se odnosi i na nas i na Zvezdu, veliki uspesi oba kluba, za ponos srpskog fudbala.

Republika

Foto: Starsport

Što se tiče Fejnorda, rekao je sledeće:

- Žreb? Fejenord je velikan holandskog i evropskog fudbala, osvajač evropskih velikih takmičenja, u vrhu holandskog fudbala, veliku bitku bije i sa Ajaksom i sa PSV-om. Izvukli smo jednog od najtežih rivala, oni na papiru deluju i kao favorit. Ali, ja verujem da naša ekipa može da se takmiči protiv svakoga, to su pokazali, kada je najteže onisu najbolji. Uvek sam optimista, naravno znamo s kim igramo. Fejnord? Idemo jako, pa šta nam Bog da.

Kvinsi Menig mogao bi da bude veliki adut Partizana za dvomeč sa Fejnordom.

- Kada znate ko nam je trener, on je odmah počeo da radi analizu svega što ima veze sa nima, i Kvinsi će doprineti svojim predlozima, ali to je pitanje za struku, ne sumnjam da će Sale spremiti ekipu da bude na najvišem nivou - rekao je Iliev i zaključio:

- Ovo je Partizan kakav je bio i kada sam ja igrao pod Stanojevićem, napadački, jako, ne sumnjam da će tako biti i u nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading