NIKO IH NIKADA NIJE OVAKO PONIZO: Pred duel sa SPARTOM Humska je zadrhtala, očekuje se HITAN odgovor!

Autor:

Sport

24.02.2022

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri odigrani su mečevi prve eliminacione faze UEFA Lige šampiona. Javni servis, RTS, prenosio je duel iz Madrida gde u se sastali domaći Atletiko i engleski velikan Mančester junajted, a nakon susreta u studiju je vršena analiza svega viđenog.

NIKO IH NIKADA NIJE OVAKO PONIZO: Pred duel sa SPARTOM Humska je zadrhtala, očekuje se HITAN odgovor!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nemoguće je bilo, a ne dotaći se i teme Dušana Vlahovića koji je pružio odličnu partiju u crno-belom dresu Juventusa, bio je strelac za svoju novu ekipu i već sada je jasno da izrasta u rasnog strelca i napadača koji će tek pokazati svoje kvalitete kako u dresu torinske „stare dame“, tako i u nacionalnom dresu reprezentacije Srbije.

Stručni konsultant u studiju RTS-a bio je nekadašnji fudbaler sarajevskog Železničara, madridskog Atletika, Brede, Verdera iz Bremena, Arminije, kao i nekadašnji reprezentativac Savezne Republike Jugoslavije, Rade Bogdanović koji je komentarišući mladoh srpskog centarfora izrekao nešto o čemu će se pripovedati.

Bogdanović je istakao:

- Ja mislim da moderna Srbija nije imala boljeg i talentovanijeg igrača i ako mu Bog da zdravlja, a daće, ovo je igrač koji će da teroriše fudbalsku Evropu. Milion posto sam siguran ako nastavi da se razvija ovako. U pravo vreme je otišao od ovih nesrećnika iz Partizana, pa se lepo razvio u Fiorentini, pa izabrao veći klub u istoj državi – istakao je Bogdanović, a zatim izrekao surovu istinu koja će zaboleti mnoge čelnike u Humskoj ulici:

- Drago mi je samo što je Partizan pogodio da im vredi 1.8 miliona evra pre pet godina, a Suma 2.5 miliona. To mi je baš drago zbog fudbalskih radnika da znaju šta valja - zaključio je Bogdanović.

Izvesno je da se uskoro može očekivati odgovor i sa crno-bele strane Topčiderskog brda, ali ostaje nam da vidimo da le će se čelnici Partizana oglašavati pre, ili tek nakon današnjeg susreta sa praškom Spartom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading