LUDNICA: Ovo se zaista ne pamti, svi bi da gledaju PIKSIJEVU Srbiju!

Autor:

Sport

08.02.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko fudbalsko prvenstvo održaće se krajem 2022. godine u Kataru. Iako svi učesnici još uvek nisu poznati, pomama za ulaznicama uveliko traje.

LUDNICA: Ovo se zaista ne pamti, svi bi da gledaju PIKSIJEVU Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Odavno su selektor Dragan Stojković i srpski fudbalski reprezentativci mirni kada je u pitanju plasman na ovogodišnju smotru svetskog fudbala. Ostalo im je da sačekaju žreb i da saznaju imena protivnika u prvoj fazi takmičenja, ali prema dostupnim informacijama, ovo takmičenje već obara sve rekorde.

Naime, čak 17.000.000 ljudi do sada se prijavilo za kupovinu ulaznica za predstojeće takmičenje. Od broja prijavljenih čak 1,8 miliona želi da gleda finalni meč na stadionu "Lusail Ajkonik" 18. decembra 2022. godine.

Računajući sve mečeve na turniru koji se igra između 21. novembra i 18. decembra biće prodate nešto preko dva miliona karata. Skoro devet puta manje nego što ima zainteresovanih u ovom trenutku.

Da podsetimo, Mondijal će se ove godine igrati u Kataru. Učestvovaće 32 najbolje reprezentacije sveta, a među njima i Srbija, koja je bez poraza stigla na veliki turnir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading