PRESEDAN U SVETU FUDBALA: Ovo će odjeknuti!

Autor:

Sport

04.02.2022

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal je profesionalni sport u kojem je pored rezultata, ostvareni profit jedan od najvažnijih činilaca. Samim tim, vesti koje stižu iz „kolevke fudbala“, Engleske čine se neverovatnim.

PRESEDAN U SVETU FUDBALA: Ovo će odjeknuti!

Foto: pixabay.com

Ekipa iz južnog dela Londona, Kristal Palas učinila je potez koje se ne viđa tako često u profesionalnom sportu, a slobodno se može reći da spada u red nezabeleženog.

Popularni „orlovi“ postali su prvi klub koji će i u muškoj i ženskoj konkurenciji uvesti program zbrinjavanja mladih fudbalera i fudbalerki koji budu otpušteni.

Obaveza kluba biće da vodi brigu o bivšim igračima naredne tri godine i pomogne im da steknu uslove za život. Treba napomenuti da je ovde reč o mladim igračicama i igračima koji u klub stignu iz Afrike, Južne Amerike ili kontinentalnog dela Evrope, kao veliki talenti, ali koji na kraju ne uspeju da se ostvare kao profesionalni fudbaleri.

 

 

Mali klub, kakav je Kristal Palas, ovime je očitao lekciju finansijski daleko moćnijim ekipama...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading