POSLE SAMO NEKOLIKO DANA: Vlahović definitivno OTPISAN!

Autor:

Sport

02.02.2022

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor Dušan Vlahović pompezno je napustio Fiorentinu, a klub sa stadiona "Artemio Franki" ekspresno je doveo njegovu zamenu.

POSLE SAMO NEKOLIKO DANA: Vlahović definitivno OTPISAN!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Život u Firenci teče dalje bez Srbina, koji se nije na lep način nastao sa ljubičastima, a na njegovo mesto došao je Brazilac Artur Kabral, koji se dokazao u dresu Bazela.

- Osećam se spremnim. Imam veliko poštovanje za sve što je uradio Vlahović, imao je impresivne brojke. Međutim, i ja sam dao mnogo golova, fizički sam jak i moja karakteristika je završnica i kretnja unutar kaznenog prostora - optimističan je Kabral.

 

 

Novi as Fiorentine ima jasan cilj - želi da se izbori za put na Svetsko prvenstvo u Kataru.

- Poziv iz Fiorentine je važak korak za moju karijeru. Došao sam u klub sa sjajnim projektom, siguran sam da ću igrama ovde moći da se izborim za reprezentaciju pred Svetsko prvenstvo.

Kabral nije krio da se čuo sa Zdravkom Kuzmanovićem, bivšim srpskim reprezentativcem, koji je tokom igračke karijere nosio opremu švajcarskog i italijanskog kluba.

Razgovarao sam sa Kuzmanovićem. Zahvalio sam mu se što me je uporedio sa Adrijanom. Imamo slične karakteristike, nadam se da ću da ponovim ono što je radio Adrijano u Seriji A - zaključio je brazilski napadač.

Kabral će da debituje već za vikend kada na "Artemio Franki" dolazi Lacio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading