FSS GA PRESKOČIO, PA REŠIO DA SE OGLASI: Mitrović LJUT na Tadića? Srpski rekorder STAVIO TAČKU!

Autor:

Sport

02.01.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je da nije ljut na Dušana Tadića zbog činjenice da mu je pripalo priznanje Fudbalskog saveza Srbije za igrača godine.

FSS GA PRESKOČIO, PA REŠIO DA SE OGLASI: Mitrović LJUT na Tadića? Srpski rekorder STAVIO TAČKU!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Špic Fulama je odlučno demantovao da postoji rivalitet između njega i kapitena slavnog Ajaksa.

Čista glupost! Neistina! Ne bih više ništa mogao da kažem! - jasan je Mitrović, koji je ipak dodatno pojasnio celu situaciju:

Duća i zatvorenih očiju zna gde sam na terenu. Gol iz Lisabona nije slučajnost, naprotiv. Pobegao sam iza leđa portugalske odbrane, osamio se na drugoj stativu, Tadić nije ni morao da gleda stranu. Našao me u trenutku i sve ostalo spakovano je u istorijski sadržaj. Energija tima počiva na zdravoj igri, poštenom odnosu... Sve dođe na svoje! - poručio je Aleksandar Mitrović.

Pobedonosnog gola "Orlova" sa stadiona "Luž" možete se podsetiti u videu.

Podsetimo da Mitar, zbog obaveza u Londonu, svakako nije mogao da dođe po laureat, ali sa nestrpljenjem iščekuje povratak u reprezentaciju Srbije pred nastupajuće izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading