ZAJEDNO SA ŠAĆIRIJEM: Dragovićev POTPIS KARIJERE!

Autor:

Sport

31.12.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović prisetio se momenta kada je pojačao švajcarski Bazel, što se ispostavilo kao pravi potez za dalji tok njegove karijere.

ZAJEDNO SA ŠAĆIRIJEM: Dragovićev POTPIS KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP, Starsport

Dragović je na stadionu "Sent Jakob Park" proveo tri sezone, tokom kojih se profilisao na evropskom fudbalskom tržištu, a između ostalih svlačionicu je delio i sa reprezentativcem Švajcarske Džerdanom Šaćirijem, kao i sa zvezdom Liverpula Mohamedom Salahom.

Vidi... Ja u Zvezdi, a on u Liverpulu! Ha, ha, ha... Ne... Imali smo fenomenalnu mladu ekipu, većina nas je napravila ozbiljne ekipe. Some je u Menhengladbahu, Šer, Šaćiri, Džaka, Elneni... Svi su uspeli. Te tri godine koje sam proveo u Bazelu bile su baš srećne po mene. Uzeli smo titulu, kup... Pokupio sam sve što može - rekao je Dragović za "Kurir".

 

Podsetimo da je 30-godišnji austrijski internacionalac letos bez obeštećenja pojačao crveno-bele, nakon što mu je istekao ugovor sa Bajerom, a Zvezda je nedavno odbila višemilionsku ponudu turskog Trabzona za njegovu "slobodu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading