SUPERLIGA SRBIJE: Nišlije ubedljive, IZNENAĐENJE u Lazarevcu!

Autor:

Sport

28.11.2021

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na nedeljenom programu Superlige Srbije, do sada su odigrane dve utakmice 18. kola koje su bile po rasporedu od 13. časova. Radnički iz Niša je na svom terenu ubedljivo savladao goste iz Surdulice, rezultatom 3:0, a nešto uzbudljiviji meč viđen je u Lazarevcu.

SUPERLIGA SRBIJE: Nišlije ubedljive, IZNENAĐENJE u Lazarevcu!

Foto: Starsport

FK Radnički Niš

Nišlije su do dominirale terenom još od prvog zvužduka a do vođstva su stigli u završnici prvog dela igre, kada je Branislav Tomić bio precizan u 37. minutu.

Svega dva minuta kasnije precizan je bio i Mitrović. U drugom delu meča, ekipa iz Niša stigla je do potvrde sjajne igre u 80. minutu kada je mrežu, po drugi put na meču, zatresao Tomić. 

U Lazarevcu je viđeno i iznenađenje ovog kola. Naime, debitant u Superligi Srbije, ekipa Kolubare savladala je TSC rezultatom 2:1.

Najpre su gosti iz Bačke Topole došle do prednosti preko Stefana Vukića u 18. minutu susreta, a sa tim rezultatom otišlo se i na odmor. 

Drugo poluvreme donelo nam je "buđenje" domaćina, koji je rezultat poravnao u 60. minutu igre, strelac je bio Đuranović, a potpuni preokret doneo je Nikolić u 80. minutu utakmice, na opštu radost svih pristunih navijača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading