SJAJNE VESTI ZA POČETAK NOVE GODINE: Trebalo je da zaduži dres reprezentacije Srbije, a sada je POBEDIO RAK!

Autor:

Sport

02.01.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasiliju Janjičiću, fudbaleru srpskog porekla je dijagnostifikovana teška bolest prethodnog leta, ali je na tri meseca terapija sprski fudbaler pobedio!

RepublikaFoto: instagram.com/vasilijejanjicic
Vasilije Janjičić

Fudbaler Ciriha se mesecima borio protiv raka, ali je bio siguran da će uz podršku koja mu je stizala od porodice, kluba i navijača uspeti da pobedi.

Nekadašnji mladi reprezentativac Švajcarske u svim uzrasnim kategorijama je poreklom iz Srbije, a svojevremeno su postojali i kontakti da promeni nacionalnu selekciju. Do zvaničnog poziva nije došlo, a Vasilije Janjičić nije zaigrao za seniorski nacionalni tim Švajcaraca.

 

- Za mene lično, najgora godina u životu. Ne želim da trošim previše reči, samo ću joj reći da je izgubila. Ovu 2021. započinjemo lepim vestima, nakon tri meseca terapije i dve operacije sam pobedio rak'- naveo je Vasilije u objavi na Instagramu.

Mladi fudbaler je nastavio poruku zahvaljivanjem svima koji su mu bili podrška.

- Hvala svima, posebno porodici koja je bila uz mene. Veliko hvala saigračima iz Ciriha, mom bivšem klubu Hamburgu, nacionalnom timu, svima koji su me podržavali...Srećan sam što sam zdrav i što ću ponovo igrati fudbal-zaključio je mladi igrač.

U klupskoj karijeri Vasilije je igrao za Cirih, Hamburg i ponovo Cirih, u koji se vratio 2019. godine. U jednom trenutku su ga ugledni specijalizovani sajtovi svrstavali među 50 najtalentovanijih mladih fudbalera u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiklopovo oko

02.01.2021 23:51

Neka st ti nama zdravo i ziv, ima vremena za fudbal!