OSTAVKA TRENERA PRED PLEJ-AUT: Klub u borbu za opstanak ide sa novim šefom stručnog štaba!
Srećno!

Foto: FK Smederevo 1924
Na ulazu u prolećni deo prvenstva ekipa Smedereva 1924 bila je tik ispod gornjeg dela tabele, i cilj tokom drugog dela sezone bio je da se napravi proboj ka plej-ofu, međutim to ipak nije ispunjeno.
Ekipa Smedereva ulazi u plej-aut tik iznad zone ispadanja, i po bodovnom saldu ostalih klubova jako zanimljiva borba za opstanak nas očekuje do kraja sezone.
Danas je iz kluba stigla potvrda da je došlo do sporazumnog raskida saradnje sa dosadašnjim trenerom, Jovanom Golićem koji je u oktobru seo na klupu Smedereva.
Vladimir Simonović, sportski direktor kluba je povodom rastanka sa trenerom poručio:
- Preuzeo je na sebe odgovornost za rezultate, koji nisu na nivou očekivanog i zbog toga se odlučio na ovaj potez. Zahvalio se klubu na dosadašnjoj saradnji i poželeo uspeh u predstojećem plej-autu, ubeđen da će izboriti opstanak. Mora se reći da ni faktor sreće nije bio uz nas, malo koji od rivala nas je nadigrao, ali se igre zaboravljaju a rezultati pamte. Mi u klubu za Golića imamo samo reči hvale, za njegov rad i predani odnos prema obavezama, ali sve to, nažalost, nije ispratilo naše ambicije.

Foto: FK Smederevo 1924
Pogledaj galeriju

Foto: FK Smederevo 1924
Pogledaj galeriju

Foto: FK Smederevo 1924
Pogledaj galeriju
I sada već bivši trener Smedereva se takođe oglasio za klupski profil:
- Nosim ogromne emocije prema Smederevu. Fudbal je takva igra, rezultati će negde doći, negde ne, nažalost sada ih nije bilo i žao mi je zbog toga, ali računajte da od danas imate jednog despota više!
Uprava kluba je već otpočela razgovore sa potencijalnim kandidatima za mesto šefa stručnog štaba, a odluka o novom treneru biće doneta u najskorijem mogućem roku.
BONUS VIDEO:
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)