SPEKTAKL: Osam golova, rezultatski preokret, tri crvena kartona i revija žutih!

Autor:

Sport

23.10.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I nakon svega, domaćin trijumfom preuzima lidersku poziciju!

SPEKTAKL: Osam golova, rezultatski preokret, tri crvena kartona i revija žutih!

Foto: FK Kolarac Kolari

Ulaz na stadion

U okviru sedmog kola Prve gradske lige Smederevo ekipa Kolarca ugostila je sastav Vožda 2020 (Vodanj). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe prve pozicije i maksimalnim učinkom u prvenstvu, dok su gosti bili na osmom mestu sa šest bodova.

Republika

Slabiji start domaćina uspeli su da kazne gosti već nakon sedam minuta igre. Lazar Ilić pogodio je mrežu rivala, 0:1. Uzvratio je sastav Kolarca četiri minuta kasnije preko Davida Anđelkovića, 1:1.

Nisu se predali gosti, pa su preko Vladimira Đorđevića stigli do novog vođstva, 1:2. To je ujedno bio i konačan ishod prvog dela meča koji je najavio spektakl za drugih 45 minuta. Uredovima domaćih su za vreme pauze izvršili dve izmene, dok je sastav Vožda ostao sa startnih 11.

Rezervista David Tošić je na isteku 56. minuta savladao golmana Đorđevića, 2:2. Nakon toga dva crvena kartona zaradili su gosti, isključen je Saša Milićević, koji je u tim trenucima bio na klupi, dok je ranije na tupširanje otišao Slobodan Sinadinović, što je dovelo do toga da Vožd na terenu ima 10 igrača u polju. 

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Jako bitan trijumf

Preokret u korist domaćina režirao je rezervista Tošić, što je bio njegov drugi pogodak na meču, 3:2. Par minuta kasnije i domaći dobijaju crveni karton, pa je izlaskom Markovića odnos bio ravnopravan na terenu. Tada je izvršena nova izmena u redovima Kolarca, što se isplatilo ubrzo.

Vladimir Marković samo devet minuta po ulasku sa klupe pogađa mrežu Đorđevića, 4:2. Neizvesnu završnicu kreirao je Ilić u 79. minutu, 4:3, međutim u samoj završnici rešeno je pitanje pobednika novim golom Markovića, 5:3

Kolarac (Kolari) - Vožd 2020 (Vodanj) 5:3 (1:2)

Kolarac: Živković, Krstić (od 46' Tošić), Đokić, Anđelković, V. Marković, Kuzmanović, Virijević (od 68' V. Marković), Mihajlović, Stanisavljević, Relić (od 46' F. Stojković), S. Stojković

Vožd 2020: Đorđević, Milošević, S. Jovanović, Tomić, Milosavljević, Pajović, P. Jovanović, Savić, Sinadinović, Ilić, Popović 

Ovim trijumfom i uz remi Budućnosti, ekipa Kolarca stigla je do samostalnog prvog mesta na tabeli i u odličnom raspoloženju predstojećeg vikenda ide na noge trećeplasiranom Podunavcu. Sastav Voždova u narednom kolu igra pred svojim navijačima protiv Landola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading