JAGODIĆ JUNAK GOSTIJU: Domaćin je u finišu meča sa penala mogao do celog plena!

Autor:

Sport

22.10.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi je najrealniji ishod po mnogima.

JAGODIĆ JUNAK GOSTIJU: Domaćin je u finišu meča sa penala mogao do celog plena!

Foto: FK Naftagas Elemir

Stadion Naftagasa

U okviru desetog kola Srpske lige Vojvodine ekipa Naftagasa iz Elemira ugostila je sastav Slobode iz Donjeg Tovarnika. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije (14 osvojenih bodova), dok su gosti bili na deobi drugog mesta sa tri boda više.

Republika

Od samog starta meča viđean je rovovska bitka i taktičko nadmudrivanje na jako teškom terenu za igru. Prilagođavale su se ekipe na postojeće uslove, ali se može reći da je fudbal patio i da nije prikazan pun kvalitet igrača na obe strane. 

Prvo uzbuđenje viđeno je pred golom gostiju, Mandić je šutirao, ali je Jagodić bio siguran. Uzvratili su fudbaleri Slobode na drugoj strani, dve stopostotne šanse imali su Despenić i Kokir, ali iste nisu realizovane.

Nakon 45 minuta igre, bez golova, uz po jedan žuti karton na obe strane terena.

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Remi nakon 90 minuta igre

Početak drugog dela meča bio je u znaku domaćeg sastava koji je vršio pritisak na rivala. Posle jedne smušene reakcije odbrane Slobode, lopta dolazi do Miloša Savanovića koji je iz neposredne blizine šalje u mrežu, 1:0 za Naftagas u 53. minutu.

Gostujući trener, Miloš Đokić izmenama pokušava da promeni ritam utakmice i u tome uspeva. Zaigrao je sastav iz Donjeg Tovarnika dosta bolje nakon izmena i upravo je jedan od rezervista doneo izjednačenje. Slavko Vukotić je uputio jak udarac ka golu Naftagasa, lopta završava u mreži, 1:1 u 78. minutu.

Krenuli su gosti nakon toga na ceo plen, ali su na kraju mogli biti srećni zbog osvajanja jednog boda. Kontranapad Naftagasa doveo je do penala za domaćina, ali je šut Savanovića uspeo da odbrani golman Jagodić, ostaje 1:1. 

Naftagas (Elemir) - Sloboda (Donji Tovarnik) 1:1 (0:0)

Naftagas: Đekić, Grbić, Stevanović, Bačvanski (od 46' Stepanov), Savanović, Mandić (od 81' Bajić), Čigoja, Rudan, Aleksić (od 46' Markoski), Kovačević, Samardžić

Sloboda: Jagodić, Savić (od 66' Basrak), Josimov, Mladenović, Prljević, Despenić (od 66' Vukotić), Kokir, Matić (od 46' Čolić), Đuričić, Barić (od 80' Mihajlović), Popović (od 66' Vujasin) 

Ovim remijem Sloboda je spala na deobu trećeg mesta, dok je Naftagas ostao na šestoj poziciji u ligi. U predstojećem kolu u Donji Tovarnik stiže Borac (Šajkaš), dok klub iz Elemira gostuje Podunavcu iz Belegiša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading