KRASIĆ SA KLUPE DO HET-TRIKA: Timska pobeda Omladinca za nastavak niza! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

22.10.2024

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu imali šanse protiv raspoloženog rivala.

KRASIĆ SA KLUPE DO HET-TRIKA: Timska pobeda Omladinca za nastavak niza! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Seone

U okviru šestog kola Druge gradske lige Smederevo ekipa Omladinca (Seone) ugostila je sastav OFK Slavije. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa trećeg mesta i 10 osvojenih bodova, dok su gosti bili na poslednjoj poziciji, bez bodova.

Republika

Oko 100-tinak gledalaca ispratilo je meč timova koji igraju na istom stadionu svoje domaće mečeve. Već nakon četiri minuta igre viđen je prvi pogodak, Milan Pantić savladao je protivničkog golmana, 1:0.

Pet minuta kasnije nova promena rezultata, Nikola Živković duplira vođstvo Omladinca. Do odlaska na odmor još jednom su domaći uvećali prednost, Veljko Mladenović je bio u ulozi strelca.

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo domaćem rezervisti, koji je ušao na teren u 22. minutu, Nikoli Stojanoviću. Poslednje letnje pojačanje Omladinca u 56., 61. i 80. minutu uspeo je da proturi loptu u mrežu rivala, za konačnih 6:0 u korist njegovog tima. 

Vredi napomenuti da je u samom finišu utakmice sudija Milanović pokazao po jedan crveni karton na obe strane, zbog nasilnog ponašanja ranije put svlačionice krenuli su Pantić i Arsić. 

Timska igra Omladinca nastavlja da donosi odlične rezultate, što pokazuje i sam visok plasman na tabeli, kao i podatak da je klub i dalje bez poraza u ligi.

Omladinac (Seone) - Slavija 6:0 (3:0)

Omladinac: Popović, Gajić (od 68' M. Jovanović), Perović, Mladenović, M. Pantić, L. Jovanović, Đošić, Živković, Tomić (od 46' N. Pantić), Mitić (od 22' Stojanović, Brkić

Slavija: Jakovljević, Arsić, Miletić, Vasić, Samardžić (od 51' Jančetovič), Hadži-Lazić, Mitrušić, Dimčić, Ilić, Dupljak, Predojević 

Ovim trijumfom Omladinac je stigao do deobe drugog mesta, uz dva boda zaostatka za liderom, ali uz meč manje u odnosu na dva prvoplasirana kluba. U sledećem kolu ekipu očekuje gostovanje Drugovcu, dok Slavija dočekuje Vrbovac.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading