POBEDA JE BITNA, ALI JE PORUKA NAKON MEČA BITNIJA: Gosti su znali šta ih čeka, ali nisu odustajali!

Autor:

Sport

22.10.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo treba da se ceni!

POBEDA JE BITNA, ALI JE PORUKA NAKON MEČA BITNIJA: Gosti su znali šta ih čeka, ali nisu odustajali!

Foto: FK Torlak

U okviru petog kola Opštinske lige Doljevac ekipa 10. februara (Šajinovac) ugostila je sastav Donjeg Barbeša. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa petog mesta i tri osvojena boda, dok su gosti bili na poslednjoj poziciji u ligi, bez bodova.

Republika

Došli su gosti na ovaj meč sa samo osam igrača, pa se rezultat istog naslućivao i pre prvog sudijskog zvižduka.

I pored toga što su bili u jakom brojčanom deficitu, gosti su prikazali veliku volju i želju za igrom, pa je njihov golman kapitulirao tek u 15. minutu. Danijel Stojković je pogodio mrežu rivala za vođstvo domaćina. Minut kasnije Martin Cvetković duplirao je prednost 10. februara.

Republika

Foto: FK 10. Februar Šajinovac

Pobednička ekipa

Do odlaska na odmor još tri puta se tresla mreža gostiju. Stojković i Cvetković su postigli još po jedan pogodak, dok se u listu strelaca upisao i Nemanja Jaćimović, 5:0.

Igralo se dosta mirnije u nastavku meča, domaćin nije hteo da "juri" po terenu, a gost je uspeo da postigne i počasni pogodak preko Vitomira Pavlovića za konačnih 5:1.

10. Februar (Šajinovac) - Donji Barbeš 5:1 (5:0)

10. Februar: Perić, Veljković, Stanković, Pavlović, Cvetković, Stojković, Janković, Milenković, Jaćimović, D. Aleksić, A. Aleksić

Donji Barbeš: M. Nikolić, Gligorijević, Dimitrijević, D. Đorđević, Jovanović, V. Đorđević, Rančić, A. Nikolić, Stevanović, V. Pavlović, M. Pavlović

Jako zanimljiva poruka iz domaćeg tabora osvanula je na društvenim mrežama povodom ovog meča:

- Današnja pobeda od 5:1 protiv Donjeg Barbeša bila je važna, ali prava priča leži u duhu protivnika. Iako su stigli sa samo osam igrača, pokazali su srčanost i neizmernu ljubav prema fudbalu, boreći se do kraja. Nakon završetka utakmice, umesto rivalstva, nastavili smo zajedničko druženje u našim prostorijama, jer prijateljstvo van terena je ono što fudbal čini posebnim. Pred nama je sada ključna utakmica sezone, i vredno radimo kako bismo spremni izašli na teren. Hvala svima na podršci - zajedno idemo napred!

U sledećem kolu Donj Barbeš dočekuje sastav Marina Kutine, dok ekipa iz Šajinovca gostuje Radničkom iz Čapljinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading