PUNE TRIBINE U GRABOVCU: Oko 500 navijača je ispratilo derbi kola!

Autor:

Sport

21.10.2024

22:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin ima šta da nauči iz ovog meča!

PUNE TRIBINE U GRABOVCU: Oko 500 navijača je ispratilo derbi kola!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 12. kola Pomoravske okružne lige ekipa Sinđelića iz Grabovca ugostila je sastav Napretka iz Drenovca. Domaćin je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (21 osvojen bod), dok su gosti bili lideri na tabeli sa četiri boda više u odnosu na rivala. 

Republika

Od samog starta igralo se jako oprezno, ulog je bio veliki za oba tima, a o kvalitetu utakmice dovoljno govori i prisutnost oko 500 navijača na stadionu u Grabovcu.

Vodila se izjednačena borba gotovo tokom celog prvog dela meča, gosti su uspeli u 27. minutu preko Svetislava Simića da stignu do vođstva, to je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena. Napredak na pauzi vodi 1:0.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Ubedljiv poraz domaćina

Od starta nastavka domaćin je imao inicijativu, posed je bio na strani Sinđelića, ali je onda "pukla" kontra na isteku 59. minuta koja je završena pogotkom Milana Petrovića, 0:2. Od tada pa sve do kraja utakmice postojala je samo jedna ekipa an terenu.

Gosti iz Drenovca šest minuta kasnije preko Milana Veljkovića rešavaju pitanje pobednika u velikoj meri, 0:3. 

Do poslednjeg sudjiskog zvižduka još jednom se zatresla mreža domaćeg golmana Markovića, Simić je svojim drugim pogotkom na utakmici postavio konačnih 4:0 u korist Napretka. 

Sinđelić (Grabovac) - Napredak (Drenovac) 0:4 (0:1)

Sinđelić: Marković, N. Popović, Živanović, Milojević, Dimić (od 63' Jovanović), M. Popović, Božić, Milošević, Golubović, Stojković, Milojević

Napredak: Stevanović, Radovanović, Stojković, Arizanović, Milosavljević, S. Simić (od 78' Šalja), A. Simić (od 82' Dašić), Petrović (od 82' Janković), Rajković (od 78' Miletić), Veljković, Šljivić (od 74' Đokić) 

Iz redova domaćih je nakon meča stigla sledeća poruka:

- Jednostavno nije bio naš dan, bez nekoliko igrača, danas je izostala i naša prepoznatljiva borba, možemo slobodno reći da je ovo bio naš maksimum protiv jednog sjajnog protivnika. Gostima iz Drenovca želimo sve najbolje u nastavku prvenstva i da ostvare svoje ciljeve. Našim momcima čestitke na svemu danas, okrećemo se sledećoj utakmici a i ova utakmica će nam dosta značiti ako uspemo da izvučemo pouke iz nje.

 

Ovim trijumfom Napredak se zadržao na liderskoj poziciji, dok je tim iz Grabovca sada na deobi petog mesta u ligi. U sledećem kolu u Drenovac stiže Partizan iz Majura, dok Sinđelić gostuje Juhoru (Glavinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading