TIMOVI SU PODELILI PO POLUVREME: Domaćin je imao tri gola prednosti, ali je na kraju jedva sačuvao ceo plen!

Autor:

Sport

21.10.2024

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam golova su navijači imali prilike da vide.

TIMOVI SU PODELILI PO POLUVREME: Domaćin je imao tri gola prednosti, ali je na kraju jedva sačuvao ceo plen!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 12. kola Pomoravske okružne lige ekipa Partizana iz Glogovca ugostila je sastav Mladosti (Bukovče). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa desetog mesta (16 osvojenih bodova), dok su gosti bili na 12. poziciji sa dva boda manje.

Republika

Odlično su domaći ušli u meč, već u 11. minutu se zatresla mreža gostiju. Ivica Petrović izašao je sam ispred golmana Milenkovića, i uspeo je da ga savlada, 1:0.

Nije se čekalo dugo za novu promenu rezultata, David Urošević je poslao pravi projektil ka golu Mladosti, koji je završio u mreži, 2:0 u 14. minutu. Nastavili su domaći sa dominacijom na terenu i uspeli su dodatno da uvećaju svoju prednost.

U 32. minutu gotovo identična situacija kao kod prethodnog pogotka, Urošević opet u ulozi strelca, 3:0. Gosti nisu pružili dobru partiju, a to pokazuje i odluka trenera da u 38. minutu izvrši dve izmene.

Pred sam odlazak na odmor strelac vodećeg pogotka za Partizan, Petrović dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, domaćin ostaje sa deset igrača u polju.

Republika

Foto: FK Partizan Glogovac

Bodovi ostaju domaćinu

Drugo poluvrme od samog starta bilo je u znaku gostujućeg sastava. Rezervista Ivan Dobrosavljević u 57. minutu postigao je prvi gol za Mladost na meču, 3:1.

Par minuta kasnije penal za domaće, Urošević preuzima odgovornost i vraća tri gola prednosti na stranu Partizana, ovo je ujedno bio i njegov het-trik na ovom meču, 4:1.

Nije se gost predao, u 64. minutu preko Miloša Stajkovića stiže na dva gola zaostatka, 4:2. Domaći sastav se nije najbolje snašao sa igračem manje u polju, pa je Mladost to na pravi način koristila. 

U finišu meča Urošević je svojim drugim pogotkom doveo goste na gol zaostatka, 4:3. Imali su fudbaleri Mladosti šansu da stignu i do barem jednog boda, ali je sreća bila na strani domaćina. 

Partizan (Glogovac) - Mladost (Bukovče) 4:3 (3:0)

Partizan: Jevremović, Pantelić (od 59' Antonijević), Milenković, Milosavljević, Mladenović, Stojanov, Mitrović (od 85' Vučković), Petrović, Urošević, Bogosavljević, Anđelković

Mladost: Milenković, Savović (od 38' Dobrosavljević), Nikolić, Milovanović, Bogojević, Stajković, Nikolić (od 74' Stajić), Kopričanec, Pejčić (od 38' Milošević), Antić, Ilić

Ovim trijumfom Partizan je napredovao na tabeli i sada se nalazi na devetom mestu, dok su gosti spali na 14. poziciju u ligi. U predstojećem kolu tim iz Glogovca gostuje Rudaru (Senjski Rudnik), dok sastav Mladosti dočekuje Šumadiju iz Trešnjevice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading