KATASTROFA JE IZBEGNUTA ZA DLAKU: Sprečena je veća materijalna šteta! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

21.10.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi, dokle više..

KATASTROFA JE IZBEGNUTA ZA DLAKU: Sprečena je veća materijalna šteta! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Kobišnica

U sezoni 2021/2022 fudbalski klub iz Kobišnice takmičio se u Zoni Istok, ali je nakon toga do ove sezone tim vezao tri uzastopne sezone u okviru Borske okružne lige

Republika

U protekle dve takmičarske godine Sloga je završavala na četvrtom mestu na tabeli, sigurno da je cilj bio da se ekipa vrati u zonski rang takmičenja, ali to im nije pošlo za rukom.

Nakon 11 odigranih kola tim iz Kobišnice u aktuelnom prvenstvu ima 22 osvojena boda, pet manje u odnosu na lidera, i trenutno se nalazi na deobi petog mesta na tabeli. Ove sezone Borska okružna liga je jako izjednačena, veliki broj klubova cilja plasman u viši rang, pa nas do samog kraja očekuje velika borba za svaki bod.

Danas je iz Sloge stigla vest koja je zabrinula sve navijače i igrače. Nesavesni meštanin sela zapalio je vatru u blizini stadiona u Kobišnici, vatra se proširila oko terena kluba i pretila da zahvati i svlačionice...

Zahvaljujući savesnim ljudima koji žive u blizini stadiona i Negotinskim vatrogascima koji su odmah stigli na lice mesta, požar je ugašen čime je sprečena veća materijalna šteta!

Svedoci smo da se ovih dana slične situacije dešavaju širom Srbije, trenutno je u poljoprivredi aktuelna berba kukuruza, pa mnogi meštani sela ostatke pale, što može dovesti do širenja požara i katastrofa.

U Kobišnici je izbegnut takav scenario, ali se na slikama može videti da je vatra stigla do same ivice terena i sigurno da će to u nekom delu uticati na travnatu podlogu, kao i na njen budući napredak i rast.

U predstojećem kolu Sloga u subotu, 26. septembra igra pred svojim navijačima protiv sastava Urovice, koji se nalazi na 11. poziciji na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading