PČINJA DO VRHA NAPUNILA MREŽU FENJERAŠA: Dvocifren broj lopti završio je u mreži gostiju!

Autor:

Sport

21.10.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel prvog i poslednjeg na tabeli.

PČINJA DO VRHA NAPUNILA MREŽU FENJERAŠA: Dvocifren broj lopti završio je u mreži gostiju!

Foto: FK Pčinja Trgovište

U okviru desetog kola Zone Jug ekipa Pčinje iz Trgovišta ugostila je sastav Kosovca iz Prokuplja. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije (22 osvojena boda), dok su gosti bili na poslednjem mestu u ligi bez bodova.

Republika

Od samog starta domaćin je krenuo sa ofanzivnom ka golu rivala i nakon pet minuta igre preko Marka Hristića Pčinja je stigla do vođstva. Tada je već bilo jasno u kojem smeru će ići ovaj meč.

U 14. minutu penal za domaćina, Nebojša Ćirković duplira vođstvo tima iz Trgovišta. Desetak minuta kasnije Hristić svojim drugim pogotkom uvećava prednost na 3:0. Isti fudabler je par trenutaka kasnije overio svoj het-trik, 4:0.

Drugo poluvreme donelo nam je dosta više uzbuđenja, što obično nije slučaj, jer fudbaleri znaju da obore tempo i da čekaju kraj utakmice.

Ćirković je postigao svoj drugi gol na meču u 64. minutu, dva minuta kasnije rezervista Davor Stojilković trese mrežu golmana Živkovića, 6:0.

Serija golova nastavljena je pogotkom Nikole Stošića u 72. minutu, par minuta kasnije još jedan rezervista se upisuje u listu strelaca, mladi Novak Spasić šalje loptu u mrežu, 8:0.

Stojilković je svojim drugim pogotkom na utakmici uvećao prednost na 9:0, dok je konačnih 10.0 postavio Aleksandar Stošić na isteku 90. minuta igre. 

Vredi napomenuti da je na ovom meču na golu Pčinje debitovao šesnaestogodišnji golman Danilo Jaćimović, koji je u igru ušao na startu drugog poluvremena. 

Pčinja (Trgovište) - Kosovac (Prokuplje) 10:0 (4:0)

Pčinja: Mihajlović (od 46' Jaćimović), Ćirković, Smiljković (od 57' Stefanović), A. Stošić, Vasilković, Đorđević, Stojković (od 68' Stanković), N. Stošić, Hristić (od 46' Stojilković), Marković (od 57' Spasić), Cvetković

Kosovac: Živković, Marinković, Radovanović (od 68' Milenković), Ćeranić, Eraković, Đinđić, Krstić, Miletić, Miletić, Maksović, Gojković, Antanasković

Ovim trijumfom Pčinja je nastavila svoj put ka ekspresnom povratku u Srpsku ligu Istok, i u sledećem kolu igra na gostovanju Žitorađi, dok Kosovac pred svojom publikom dočekuje fudbalski klub Gracko.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading