LOKALPATRIOTIZAM U INĐIJI! Dobro poznata imena navijačima Inđije da probude uspavane zeleno bele!

Autor: Miloš Orošić

Sport

04.10.2024

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende kluba u stručnom štabu, navijačima će sigurno biti drago.

LOKALPATRIOTIZAM U INĐIJI! Dobro poznata imena navijačima Inđije da probude uspavane zeleno bele!

Foto: FK Inđija

Dva dana pred utakmicu 10.kola Prve lige Srbije i Fudbalski klub Inđija Tojo Tajers je konačno promovisao novog šefa stručnog štaba nakon deset dana od odlaska Jovana Golića sa te pozicije.


 

U prošlom kolu protiv Dubočice na stadionu "Feniks arena" u Staroj Pazovi ekipu je predvodio tadašnji Golićev prvi pomoćnik.

Novi trener zeleno belih je Mioslav Blanuša, nekadašnji kapiten Inđije, koji je bio kapiten ekipe u vreme kada se klub prvi put plasirao u Superligu, a njegov prvi asistent biće dosadašnji trener omladinskog tima ekipa iz Srema Vladimir Kašić.
Uz njih dvojicu u stručnom štabu će ostati još jedna legenda kluba, Milan Dević, kao trener golmana. 
Miroslav Blanuša je novi šef stručnog štaba FK Inđija

 

Promocija novog stručnog štaba bila je danas u klupskim prostorijama, a predstavljanju Blanušinog novog tima prisustvovao je i sportski direktor FK Inđije Bojan Dubajić.
Miroslavu Blanuši će ovo biti najveći trenerski izazov u karijeri, jer je do sada samostalno vodio ekipe u nižim stepenima takmičenja. Bio je trener 1.maja iz Rume, Slobodu iz Donjeg Tovarnika, Borca iz Šajkaša, omladinaca FK Inđija, a bio je i asistent u stručnom štabu Radnika iz Surdulice u Superligi.


Ugovor sa Blanušom i Fk Inđijom je potpisan do kraja sezone uz opciju produženja na još godinu dana.


Mnogo posla stoji ispred mladog stručnjaka i njegovog stručnog štaba da prvo i osnovno podignu ekipu na psihološkom planu, jer u ovom trenutku upravo to Inđiji najviše treba.
Prvu utakmicu Inđija pod novim trenerom igra već u ponedeljak u Smederevu, a Blanuša će sa druge strane, za premijernog rivala imati svog nekadašnjeg saigrača i dobrog prijatelja, donedavno šefa struke Inđije Jovana Golića koji je u četvrtak parafirao ugovor sa "Oklopnicima".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading