POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Nakon kiksa u prethodnom kolu, lider ostavio navijače bez daha - mreža gostiju je do vrha napunjena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz Male Moštanice brojala do devet.

POVRATAK NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Nakon kiksa u prethodnom kolu, lider ostavio navijače bez daha - mreža gostiju je do vrha napunjena!

Foto: FK Duboko

Fudbaleri Duboke iz Male Moštanice aktuelni su lideri Opštinske lige Obrenovac, ali su prethodnog vikenda razočarali svoje pristalice porazom od ekipe Trstenice iz istoimenog mesta, rezultatom 2:3.

 

Međutim, ekipa iz Male Moštanice je već u narednoj takmičarskoj rundi "iskalila sav bes" deklasirajući ekipu Posavine iz Stublina.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon uvodnih 45 minuta meča kada su domaći fudbaleri stigli do čakčetiri golova prednosti, a posebno se istakao Suhran Saliti koji je bio jedini strelac u prvom poluvremenu.

Par desetina ljubitelja fudbala u Maloj Moštanici u nastavku meča je videlo još četiri pogotka, a mrežu golmana Filipa Veličkovića tresli su Ivan Selić (2), Stefan Trajković, Marko Radulović i Aleksa Radojičić.

Ovim trijumfom izabranici trenera Milana Gligorijevića poznatijeg kao Mića Ten Hag su se vratili na lidersku poziciju, a treba istaći da je pored četvorostrukog strelca Suhrana Salitija istakao i Ivan Selić koji je uz dva pogotka, zabeležio tri asistencije.

Ubedljivu pobedu posmatrao je i direktor kluba Ivan Lazarević, kod kog se moglo i videti malo nezadovoljstvo, obzirom da je smatrao da je pobeda mogla biti i ubedljivija.

Republika

Foto: FK Duboko

Navikli su na slavlje

 

- Opštinska liga Obrenovac, 6. kolo:

Duboko (Mala Moštanica) - Posavina (Stubline) 9:0 (4:0)

Strelci: S. Saliti 4`, 40`. 45+1`, 45+1`, I. Selić 53`, 58`, S. Trajković 67`. M. Radulović 79`, A. Radojičić 82`

Stadion: FK Duboko, Mala Moštanica

Gledalaca: 30

U narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri iz Male Moštanice gostuju Munji u Bariču, dok će Posavina probati da poravi utisak na domaćem terenu u duelu sa Slogom iz obrenovca, ekipom koja do sada nije osetila slast pobede u aktuelnom takmičenju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading