GRADSKI DERBI ZAVRŠEN REMIJEM: Gostima ide slađi bod u ovom duelu!

Autor:

Sport

30.09.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč!

GRADSKI DERBI ZAVRŠEN REMIJEM: Gostima ide slađi bod u ovom duelu!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru šestog kola Zone Dunav na programu je bio gradski derbi, OFK Aranđelovac 1979 je ugostio sastav Šumadije. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije (četiri osvojena boda), dok su gosti sa četiri boda više bili na petom mestu u ligi.

Republika

Oko 250 navijača ispratilo je ovaj duel. Prva ozbiljna prilika viđena je pred golom gostiju, ali bez promene rezultata. Igrao se 16. minut kada je nakon prvog pokušaja Šumadije, Jovetić odbio loptu, međutim ista je došla do Ilije Milanovića, koji je smešta u mrežu, 0:1.

Nakon vodećeg pogotka gostiju, na obe strane su viđene šanse za novu promenu rezultata, ali do iste nije došlo. Fudbaleri Šumadije su u jednoj situaciji i pogodili prečku, što je bilo najbliže novoj lopti u mreži.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Bodovi ostaju domaćinu

Od starta drugog poluvremena viđena je dosta bolja igra domaćeg sastava, trener je napravio odlične rokade, što je dalo rezultat ubrzo. Igrao se 59. minut kada je Marinković izveo prekid, koji je prevario sve u kaznenom prostoru Šumadije, 1:1.

Krenuo je OFK Aranđelovac nakon toga po ceo plen, mogao je Stevančević da pogodi za potpuni preokret, ali je lopta otišla tik pored stative. U finišu meča prilike na obe strane, ali bez promene rezultata. Gradski derbi je završen remijem, kojim mogu biti zadovoljniji gosti, imajući u vidu partiju domaćina tokom drugog poluvremena.

OFK Aranđelovac 1979 - Šumadija (Aranđelovac) 1:1 (0:1)

OFK Aranđelovac 1979: Jovetić, Simonović, Riznić, Miljković, Marjanović, Blagojević, Mijatović (od 46' Borikić), Nikolić (od 71' Bošković), Stevančević, Veličković, Marinković

Šumadija: Nikolić, Petković (od 54' Turković), D. Pavlović, Jovanović, Mihailović, Milošević, Savić, Živković (od 60' L. Pavlović), Damnjanović (od 60' Gajić), Milanović, Marković

Iz redova domaćina nakon meča je stigla sledeća poruka:

Dobro se vratila naša ekipa posle primljenog gola, međutim kratka klupa i povrede važnih igrača nam ne dozvoljavaju da jurimo zaostatak. Nismo zadovoljni samo bodom, jer ostajemo pri dnu tabele i moramo na strani sada da tražimo svoju šansu. Raduje da od dolaska trenera Marinkovića, igramo bolje, direktnije, spuštenih gardova, a bodovi će doći. U sredu se igra kup utakmica protiv istog protivnika. Čestitamo gostima na fer i sportskom ponašanju.  

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading