MINIMALAC DOVOLJAN ZA TRI BODA: Ševac se iz Padine vraća sa osmehom - ni vrh tabele nije tako daleko!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.09.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kusiću se slavi.

MINIMALAC DOVOLJAN ZA TRI BODA: Ševac se iz Padine vraća sa osmehom - ni vrh tabele nije tako daleko!

Foto: FK Ševac Kusić

Sjajan teren, dobro vreme, ispunjene tribine i dve dobre ekipe koje žele da igraju fudbal su idealna kombinacija za jedno lepo fudbalsko popodne svih ljubitelja fudbala. E tako je to izgledalo u nedelju 22. septembra u Padini.

 

Ekipe domaće Doline iz Padine i Ševca iz Kusića odigrale su sjajnu fudbalsku predstavu u okviru Područne fudbalske lige Pančevo, koja je obilovala majstorstvima, borbenošću i koju su gosti zasluženo rešili u svoju korist.

U prvom poluvremenu su gosti imali jednu dobru šansu na samom početku koju nisu iskoristili, a zatim i dve stative u razmaku od nekoliko minuta, da bi u 37. minutu utakmice Jovanović prošao po strani i oštom loptom kroz peterac pogodio Strnada koji koristi zicer i laganim udarcem trese mrežu domaćina.

Drugo poluvreme kreće još jačim intenzitetom, domaća ekipa je krenula dosta konkretnije da napada sa više rizika, što je ekipi Ševca tvaralo prostor za kontranapade preko kojih je drugi gol visio u vazduhu čitavo drugo poluvreme. Ipak, do premene rezultata nije došlo, ali ono što je daleko važnij gostima iz Kusića, jete da su sačuvali sopstvenu mrežu čime su osvojena nova tri boda.

Možda i najzaslužniji što je Ševac zabeležio treći ovosezonski trijumf, jeste čuvar mreže gostiju koji je sa nekoliko sjajnih intervencija uneo sigurnost svojoj ekipi.

posebno treba napomenuti da je ovo treći uzastopni susret u kojem ekipa Ševca nije primila pogodak, a tokom njih su zabeležena dva trijumfa uz jedan remi čime je Ševac stigao do sedme pozicije na tabeli.

Foto: FK Ševac Kusić

Bodovi putuju u Kusić

 

- PFL Pančevo, 6. kolo:

Dolina (Padina) - Ševac (Kusić) 0:1 (0:1)

Strelac: Strmad u 37. minutu za Ševac

Narednog vikenda Ševac ne bi trebao da ima težak posao s obzirom da na svom stadionu dočekuje ekipu Hajdučice koja na startu nove sezone ređa poraze, dok će Dolina pokušati da kiks na domaćem terenu ispravi u Potporanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading