PRELAZNI ROK JE OKONČAN U VELIKOM STILU: Iskusni fudbaler parafirao ugovor - krilni napadač kao garant ostvarenja klupskih ciljeva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.09.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proces prilagođavanja na novu sredinu ne bi trebao da bude dug.

PRELAZNI ROK JE OKONČAN U VELIKOM STILU: Iskusni fudbaler parafirao ugovor - krilni napadač kao garant ostvarenja klupskih ciljeva!

Foto: Starsport

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice nisu na najbolji način započeli aktuelnu 2024/25 sezonu, tako da su u hodu morali da jačaju igrački kadar, a poslednja akvizicija u "srpski Mančester" je stigla u poslednjim trenucima letnjeg prelaznog roka.

 

Reč je o dvadesetpetogodišnjem krilnom napadaču Vuktoru Živojinoviću koji iza sebe ima i internacioalnog iskustva, a koji u Leskovac stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Novog Pazara.

Živojinović je svoje prve fudbalske korake načinio u redovima Crvene zvezde, a seniorski staž je počeo da gradi u ekipi RFK Grafičara. Nakon brojnih domaćih klubova, početkom ove godine se preselio u Grčku gde je nosio dres Eolikosa, ali se samo nakon jedne polusezone vratio u srpski fudbal.

 

 

- Viktor Živojinović:

Datum rođenja: 15. mart 1999. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar (Beograd), Jedinstvo (Ub), Voždovac (Beograd), Proleter (Novi Sad), Radnički (Niš), Rad (Beograd), IMT (Novi Beograd), Eolikos (Grčka), Novi Pazar (Novi Pazar)

Reprezentativna karijera: Srbija U-21 (1 utakmica)

Priliku za debi u dresu novog kluba Živojinović će imati već predstojećeg vikenda kada će njegov novi klub ugostiti dojučerašnjeg superligaša, ivanjički Javor-Matis. Meč je na programu u subotu 21. septembra sa početkom od 16 časova.

Treba podsetiti da su Leskovčani na startu sezone zabeležili tri remija i isto toliko poraza, a prvi trijumf zabeležili su prethodnog vikenda kada su možda i iznenađujuće savladali ekipu Zemuna u Gornjoj varoši sa ubedljivih 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading