SA MILJAKOVCA SE VIDI EVROPA: "Radnička klasa" u Poljskoj trasira put ka završnom turniru - istorijska sezona prestoničkog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.09.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potajno se nadaju da mogu doneti i međunarodni trofej u srpsku prestonicu.

SA MILJAKOVCA SE VIDI EVROPA: "Radnička klasa" u Poljskoj trasira put ka završnom turniru - istorijska sezona prestoničkog kluba!

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca odlično su startovali u ovosezonskom takmičenju u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B". Nakon prva tri odigrana prvenstvena kola popularna "radnička klasa" se nalazi na liderskoj poziciji i svi u redovima zeleno-crno-belih se nadaju da je došlo vreme da se napadne šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Prvu beogradsku ligu - "grupa A".

 

Tokom uvodnih 270 minuta ovosezonskog fudbala "radnička klasa" je ostvarila dva trijumfa i jedan remi. Pred Miljakovcem su "oružje položili" Palililac (2:1) i Beograd sa Karaburme (5:0), dok je podela bodova rezultatom 1:1 zabeležena u velikom derbiju sa ekipom Rakovice.

Prethodnog vikenda Miljakovac je zabeležio više nego ubedljiv trijumf nad Beogradom sa stare Karaburme. Slavila je "radnička klasa" rezultatom 5:0, a pred par desetina ljubitelja fudbala koliko se okupilo na stadionu Fudbalskog kluba Rakovica, strelci su bili Stefan Dimitrov i Nemanja Antonijvić koji su se po dva puta upisali u listu strelaca, dok je jednom mrežu golmana Relje Ilića zatresao Filip Ranković.

 

 

Predstojećeg vikenda Miljakovac neće igrati svojprvenstveni meč pošto ih očekuje iskušenje na međunarodnoj sceni.

Naime, drugi put u svojojistoriji "radnička klasa" uzima učešće na Feniks trofeju, a prvi meč u ovogodišnje mtakmičenju odigraće u Poljskoj u subotu 21. septembra.

Prva prepreka na putu ka završnom turniru jeste ekipa poljskog Bora, a meč je zakazan za 18 časova na stadionu u mestu Oborniki Slaski.

Svi u redovima kluba sa Miljakovca se nadaju da će u Poljskoj biti zabeleženo očekivano ostvarenje koje će klubu omogućiti nastavak evropske bajke u sezoni 2024/25, a istovremo treba podsetiti da "radničku klasu" očekuje nastavak šampionske trke poslednjeg vikenda u mesecu septembru kada će dočekati ekipu Resnika 1937.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading