TRI BODA SU IMPERATIV NA OBE STRANE: Traži se izlazi iz donjeg dela tabele!

Autor:

Sport

19.09.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debi novog trenera u redovima domaćina.

TRI BODA SU IMPERATIV NA OBE STRANE: Traži se izlazi iz donjeg dela tabele!

Foto: FK Morava Velika Plana

U okviru petog kola Zone Dunav ekipa Morave iz Velike Plane ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979, meč se igra u subotu, 21. septembra od 16 časova.

Republika

Bio je klub iz Velike Plane prošle sezone visoko pozicioniran, međutim od starta novog prvenstva situacija nije najbolja. Nakon četiri odigrana meča ekipa ima učinak od tri poraza i jednog trijumfa, što je trenutno dovoljno za plasman na pretposlednje mesto na tabeli. Fudbaleri Morave su dva puta uspeli da tresu mrežu rivala, dok je njihov golman savladan u sedam navrata.

Slabiji start prvenstva doveo je do promene trenera, na klupu Morave je stiglo dobro poznato lice, Zdenko Muf se vratio u klub i već za vikend se očekuje reakcija kod igrača zbog njegovog dolaska. Muf debituje pred domaćom publikom, koja će sigurno u dobrom broju ispratiti predstojeći meč.

Republika

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

Što se tiče OFK Aranđelovca, u prošlom kolu je napokon prekinuta negativna serija, i nakon tri poraza upisan je prvi trijumf, ujedno su osvojeni prvi bodovi. Ekipa je takođe počela sezonu sa jednim trenerom, ali je ubrzo stigao drugi, pa je stigla i reakcija na terenu, koja je rezultirala prvim bodovima.

Iz kluba su u najavi utakmice poručili:

- Posle prve pobede u povratničkoj sezoni u zoni, naši momci idu na megdan ekipi koja je pretendovala na prvo mesto s početka sezone, međutim usled lošeg starta nalazi se sa istim bodovnim saldom kao naša ekipa. Domaćin je ove nedelje smenio trenera, te nema sumnje da će mlada ekipa Morave biti silno motivisana da ostvari pobedu na svom terenu. Naša ekipa i dalje ima određene probleme sa povredama, videćemo ko će moći da zaigra u subotu od rovitih momaka. Strašno važan meč pred gradski derbi koji se igra sledeće nedelje na našem stadionu. Srećno momci!

Morava (Velika Plana) - OFK Aranđelovac 1979

Subota, 21. septembar od 16 časova

Stadion u Velikoj Plani

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading